Artvin Belediyesi, itfaiye personelinin özverili çalışmalarını bir kez daha takdir etti. Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, İtfaiye Haftası kapsamında mesai arkadaşlarını ziyaret ederek, onların haftasını kutladı ve teşekkürlerini iletti.
Başkan Erdem ziyarette yaptığı açıklamada, itfaiye çalışanlarının toplum için büyük önem taşıyan sessiz kahramanlar olduğunu vurguladı. “Yangın başta olmak üzere, zor anlarda hep en önde onlar var. Biz uyurken nöbette, biz güvendeyken teyakkuzdalar” ifadelerini kullanan Erdem, Artvin halkının güvenliği için gösterdikleri özveri ve çalışmaları takdir etti.
T.C. Artvin Belediye Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da itfaiye personeline teşekkür edilerek, “Onlar bizim sessiz kahramanlarımız” denildi. Ziyaret kapsamında personelle sohbet eden Başkan Erdem, hem moral verdi hem de Artvin’deki güvenlik çalışmalarına olan desteğini bir kez daha göstermiş oldu.
Belediye yetkilileri, itfaiye teşkilatının sadece yangın ve acil durumlarda değil, afet ve sosyal hizmet süreçlerinde de kritik görevler üstlendiğini belirterek, çalışmalarının halkın huzuru ve güvenliği için vazgeçilmez olduğunu ifade etti.
Artvin Belediyesi, İtfaiye Haftası kapsamında düzenlediği bu anlamlı ziyaretle, toplumsal farkındalık yaratmayı ve kamu çalışanlarının değerini vurgulamayı hedefliyor. Başkan Erdem, itfaiye ekiplerinin motivasyonunu artırmak ve halkın güvenliğini her koşulda sağlamak için desteğin süreceğini de sözlerine ekledi.
Artvin Belediyesi Basın Servisi