meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Yol Haritası Belirleme Toplantısı Düzenledi

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 14 Ocak 2024 Pazar günü AVM Üstü Düğün Salonunda Artvin Belediyesi Yol Haritası Belirleme Toplantısı düzenledi.

14.01.2024 16:39:00 0
Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Yol Haritası Belirleme Toplantısı Düzenledi

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 14 Ocak 2024 Pazar günü AVM Üstü Düğün Salonunda Artvin Belediyesi Yol Haritası Belirleme Toplantısı düzenledi.

Toplantıya, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erol Arslan, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Öztürk, CHP Artvin Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Sarı, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Artvin Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden oluşan video gösterimi yapıldı.

Başkan Elçin, konuşmasında 5 yıl boyunca Artvin Belediyesine 135 personel alındığını, 49 kişinin emekli olduğunu ve ikramiyelerinin de gününde ödendiğini belirterek, son 7 döneme göre daha çok personel aldığını söyledi. Ayrıca, 37 bin 409 TL banka mevcudu ile aldığı belediyenin kasasında şu an 35 milyon 150 bin 835 TL bulunduğunu ifade etti.

Başkan Elçin, daha sonra yerel seçimlerde aday gösterilmemesiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Kendi iç dünyamdaki düşüncelerimi söylemeyerek sizlerin bu durum karşısında ne düşündüğünüzü ve benim yerimde olsanız ne yapardınız öğrenebilmek için burada toplandık. Özellikle mensubu olduğum siyasi partinin söyledikleri ile yaptıklarının tutarsızlıkları nedeniyle Artvin'i bir kaosa sürüklediği apaçık ortadadır.

"Artvin'de söyledikleri memnuniyet anketini yapmadılar bunu artık tartışmak ve detayına girmek istemiyorum. Aday adayı olanlar yazılı olarak biz ön seçim istedik, merkez ilçe yönetim kurulu karar alarak ön seçim istedi, il yönetim kurulu Artvin merkezde ön seçim yapılması için karar aldı. Bu kararlar genel merkeze iletildi.

"Genel merkez hadi beni Artvin'de kendine göre sebeple gözden çıkardı, aynı konumda olan Kırklareli'nde mevcut belediye başkanı memnuniyet anketinden çıkmadı ise neden Kırklareli'nde ön seçim yapılıda Artvin'de yapılmadı?

"Bunları anlatmamın nedeni Artvin merkez için hazırlanıp uygulanan senaryoyu iyi anlamanızı sağlamak içindir. Tarafıma yapılan linç itibar kaybı hamlelerini anlatmıyorum bunları benden daha iyi siz biliyorsunuz.

"Madem her adayla kazanacak güç var ise bu güçlerini bana neden vermek istemediler. Ben hırsız mıydım, arsız mıydım, hizmet mi etmedim başarısız mıydım yoksa Demirhan Elçin CHP'nin ve Artvin'in önünde bir engel olarak mı göründü?

"2014'te bavuluyla gelen, 2019'da yerelde ve genelde iktidarda olan Mehmet Kocatepe'yi benimle birlikte hep beraber davulla zurnayla uğurlamadık mı? Mehmet Kocatepe aday gösterilince partili partisiz herkes 'hayırlı olsun Demirhan' diyordu. Şimdi ne oldu?

"Ben sizlerin destekleriyle 7/24 bıkmadan usanmadan yılmadan çalışarak onurumla şerefimle çok iyi belediyecilik yaptığıma inanıyorum. Yani sizler beni mahcup etmediniz bende sizleri mahcup etmedim.

"31 Mart 2024 tarihinden sonra sen aday gösterilmedin gelip halka bir şey sormadın bu cumhuriyet kentini AKP'ye senin yüzünden geçti. Denmesin diye bugün sizleri davet ettim. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız cevabını almak istiyorum. Size bu toplantı çıkışında küçük bir anketimsi çalışma sunacağım katkı koymanız özellikle istiyorum."

Toplantıya katılanların söz alarak kürsüdeki konuşmalarının ardından dağıtılan anket formlarını dolduran katılımcılar formları sandığa atmasıyla toplantı sona erdi.

Başkan Elçin'in toplantıda yaptığı konuşma, yerel seçimlerde aday gösterilmemesiyle ilgili olarak CHP'nin Artvin'deki tutumunu eleştirdiği şeklinde yorumlandı. Elçin'in, toplantı sonrası dağıtılan anketin sonuçlarını kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

27.1° / 20°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin