meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin Belediye Başkanı Elçin'den Personele Değerlendirme Toplantısı

Artvin Belediye Başkanı Elçin'den Personele Değerlendirme Toplantısı

Artvin Belediye Başkanı Elçin

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, tüm personel ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Başkan Elçin, Artvin Belediyesine yeni katılan emekçilerle birlikte 353 kişilik bir ordu olduklarını ve birlik beraberlik içerisinde canla başla çalışarak hemşehrilerimize kesintisiz hizmet vereceklerimi ifade etti.

Toplantıda konuşan Başkan Elçin, "Artvin Belediyesi olarak, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bu nedenle, tüm personelimizin uyumlu ve verimli bir şekilde çalışması büyük önem taşıyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda, çalışmalarımızı değerlendirdik ve gelecek için planlamalar yaptık. Artvin Belediyesine yeni katılan emekçilerle birlikte 353 kişilik bir ordu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu ordu içerisinde hepimiz bir aileyiz ve hep birlikte canla başla çalışarak hemşehrilerimize kesintisiz hizmet vereceğiz" dedi.

Başkan Elçin, toplantıda ayrıca, belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Elçin, "Artvin Belediyesi olarak, ilçemizin altyapısını ve üstyapısını güçlendirmek için önemli çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında da birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Bu projelerin hayata geçirilmesi için tüm personelimizin desteğine ihtiyacımız var. Bu nedenle, hep birlikte çalışarak Artvin'i daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz" diye konuştu.

Toplantıya belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı