meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, 2023-2024 Eğitim Yılına Başlangıç Mesajı Verdi

Artvin'e gelen öğrencilere de memnuniyetini dile getirdi.

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, 2023-2024 Eğitim Yılına Başlangıç Mesajı Verdi

Yeni öğrencilere hitaben konuşan Rektör Bilgin, "Türkiye'nin en güzide şehirlerinden birine, Artvin'e geliyorsunuz" dedi. Ayrıca, öğrencilerin ailelerine de seslenen Rektör, çocuklarını güvenli, temiz bir kampüste ve kaliteli bir eğitim sunan bir üniversiteye gönderdiklerinden emin olmalarını sağladı.

Rektör Mustafa Sıtkı Bilgin, şunları söyledi: "Tüm yeni öğrencilerimize ve ebeveynlerine hayırlı olsun. Hakikaten Türkiye'nin en güzide şehirlerinden birine 'Artvin'e' geliyorlar. Öğrencilerimizin anne-babaları gerek temiz kampüs açısından gerek güvenli bir kampüs olması açısından gerekse de kaliteli iyi bir eğitimin yapıldığı bir üniversite olması açısından evlatlarını iyi bir üniversiteye gönderdiklerinden emin olsunlar, müsterih olsunlar. Hem yeni başlayan öğrencilerimiz için hem de aileleri için hayırlı olsun diyorum. Eski öğrencilerimiz için de iyi bir eğitim öğretim dönemi diliyorum."

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 2 Ekim'de başlayacak olmasıyla birlikte Artvin Çoruh Üniversitesi, öğrencilere kaliteli eğitim ve güvenli bir çevre sunmaya devam ediyor. Yeni akademik yılın tüm öğrencilere ve üniversite camiasına başarılar getirmesi temennisiyle.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

2

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

3

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

4

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

5

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor