meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin Çoruh Üniversitesi'nde Coşkulu Mezuniyet Töreni

AÇÜ Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreninde Coşku Dolu Anlar Yaşandı

Artvin Çoruh Üniversitesi

Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreni, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti. Törene, İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar'ın da katılımıyla ayrı bir anlam kazandı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından yapılan konuşmalarda, öğrencilere kariyerleri boyunca başarılar dileyen konuşmacılar, genç mezunların önlerindeki yeni döneme yüreklerindeki heyecan ve azimle adım atmalarını vurguladılar.

Mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinin heyecanıyla dolu törende, AÇÜ Eğitim Fakültesini ikincilikle bitiren bir öğrenciye belgesini veren İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, bir konuşma yaparak genç öğretmen adaylarına önemli mesajlar verdi. Acar, konuşmasında şunları dile getirdi: "Kıymetli öğretmen adaylarımız, milletimizin köklerinden aldığımız güçle geleceğimizi kurgulayacak olan yeni nesle büyük hayaller kurduralım. Büyük hayaller kuranlar, büyük işler yapar. Dokunduğumuz her öğrencide eser ortaya çıkarma merakı oluşturup disiplinli çalışma alışkanlığını geliştirelim."


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu

2

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Kandilli Kayak Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

3

Dijital Materyal Ele Geçirildi: Erzurum'da Terör Operasyonu

4

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombinasını Ziyaret Etti

5

Erzurum'un Gizli Cenneti: Adalı Göl Hakkında Bilmeniz Gerekenler