Artvin TSO’da 37. Vergi Haftası Ziyareti
Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), 37. Vergi Haftası kapsamında İl Defterdarı Mustafa Aydın ve beraberindeki heyeti ağırladı.
Ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Muhammet Haydar Aydın, Müdür Yardımcısı Duygu Yeşilbaş ve Vergi Dairesi personeli Tanju Bilgin de yer aldı.
Toplantıda, vergi bilincinin güçlendirilmesi, kayıtlı ekonominin yaygınlaştırılması ve mükelleflerde farkındalığın artırılması konuları değerlendirildi. Artvin TSO yetkilileri, ziyaret için heyete teşekkür ederek, vergi ödemenin bir vatandaşlık görevi olduğunu vurguladı.
Ziyaretin sonunda, Defterdarlık personelinin 37. Vergi Haftası kutlandı ve çalışmalarında başarılar dilendi. Vergi bilincinin artırılmasının, kayıtlı ekonominin güçlendirilmesinin ve ülke kalkınmasına katkısının önemi bir kez daha öne çıkarıldı.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Salihli’de orman yangınlarına karşı kritik önlemler masaya yatırıldı

Düzce, 2027 Arıcılık Olimpiyatları’na ev sahipliği yapmayı hedefliyor
Kayseri pastırması AB’den tescil aldı, şehir gururlandı
Kayseri’nin ilk medresesi Hoca Hasan Medresesi, Şehir Akademisi olarak yeniden hayat bulacak
EGM’den plaka uyarısı: Karekod olmasa da mühür ve güvenlik işareti yeterli
Hoca Ahmet Yesevi paneli Eskişehir’de büyük ilgi gördü
Kestel’de sporun kalbi dört merkezde atıyor
Bursa’da film gibi operasyon: Uyuşturucular zula yöntemleriyle saklanmış
Minik öğrenciler çömlekle hayal güçlerini şekillendirdi
Karabük’te edebiyat ve resim bir araya geliyor
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
Pazar
17.6 ° / 9.6 °
