meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin Valiliği, Kaymakamlar Toplantısında Kurban Bayramı Tedbirlerini Görüştü

Artvin Valisi Başkanlığında Kaymakamlar Toplantısı: Kurban Bayramı Hazırlıkları Masaya Yatırıldı

Artvin Valiliği, Kaymakamlar Toplantısında Kurban Bayramı Tedbirlerini Görüştü

Artvin Valisi Cengiz Ünsal başkanlığında, İl genelinde görev yapan Mülki İdare Amirlerinin katılımıyla düzenlenen “Kaymakamlar Toplantısı“ gerçekleştirildi.

Toplantıda, ilçelerin genel asayiş durumları, alt yapı, ulaşım, turizm ve yatırım faaliyetleri detaylı bir şekilde değerlendirildi. Özellikle yaklaşan Kurban Bayramı öncesi alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, toplantıda yaptığı konuşmada, bayram öncesi alınacak tedbirlerin titizlikle ele alınması gerektiğini vurgulayarak, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için gerekli tüm önlemlerin alınacağını belirtti.

Toplantıda ayrıca, Kurban Bayramı süresince uygulanması planlanan tedbirler, trafik düzenlemeleri, güvenlik önlemleri ve vatandaşların huzur içinde bayramlarını geçirebilmeleri için yapılacak çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Artvin Valiliği yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için tüm birimlerle koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade ettiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Geri Sayım Başladı: Yeni Emekli Maaşlarları Ne Kadar Olacak?

2

Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Chiller Soğutma Grubu Revizyon İhalesi Açıldı!

3

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

4

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

5

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?