meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 10 Ocak Türk İdareciler Günü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlığında Gerçekleştirilen Valiler Toplantısına Katıldı

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 10 Ocak Türk İdareciler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Valiler Toplantısı'na katıldı.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, 10 Ocak Türk İdareciler Günü

Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve tüm valiler katıldı.

Toplantıda, 2023 yılı hedefleri doğrultusunda yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca, artan göç sorunu ve küresel ekonomik krizin etkilerinin azaltılması için atılacak adımlar da ele alındı.

Vali Ünsal, toplantıda yaptığı konuşmada, Artvin'in potansiyelini değerlendirmek ve ilin kalkınmasına katkı sağlamak için çalıştıklarını belirtti.

Ünsal, "Artvin, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ülkemizin önemli turizm destinasyonlarından biridir. Bu potansiyeli değerlendirmek ve ilimizin kalkınmasına katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bu kapsamda, turizm altyapısını güçlendirmek, istihdamı artırmak ve tarımı geliştirmek için çeşitli projeler yürütüyoruz" dedi.

Ünsal, toplantıda ayrıca, Artvin'in göç sorunuyla mücadele konusunda da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ünsal, "Artvin, son yıllarda yaşanan göç sorunundan en çok etkilenen illerden biri olmuştur. Bu sorunun çözümü için çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda, göçmenlerin uyum sürecini kolaylaştırmak, eğitim ve istihdam imkanlarını artırmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla sona erdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Bayburt Fen Lisesi'nde Yaz Dönemi DYK ve Yaz Okulları'na Yoğun İlgi

2

Kirada yüzde 25 tavan uygulaması sona erdi: İşte yeni dönem tarifesi

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik!

4

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

5

www.bayburtolay.com - Bayburt'un Nabzını Tutan Haber Sitesi