meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Merkez Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, şehir merkezinde bulunan esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek, cadde üzerindeki vatandaşlarla da selamlaşıp sohbet etti.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Merkez Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, şehir merkezindeki esnafları ziyaret ederek, onlara hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Merkez Çarşı esnafını ziyaret eden Vali Ünsal, esnafın günlük faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve sorunlarını dinledi.

Vali Ünsal, cadde üzerindeki vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Selamlaşarak sohbet ettiği vatandaşlarla samimi bir atmosferde buluşan Vali Ünsal, şehirdeki günlük yaşantı hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Vali Ünsal, şehir merkezindeki esnafların ve vatandaşların talep ve beklentilerini dikkate alacaklarını belirterek, şehrin ekonomik ve sosyal kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal'ın bu samimi ziyareti, şehirdeki esnaflar ve vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirdi ve yerel ekonominin canlanmasına katkı sağladı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Arhavi'de Kavak-Konaklı Köprüsü Girişi Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

2

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Büyük Başarı Kazandı

3

Arhavi'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkusu: KB-49 Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

4

Geleceğin Mühendisleri Deneyap Atölyelerinde Yetişecek

5

Trabzon’da Kadın İstihdamı Artıyor: Ayasofya El Sanatları Merkez Kursları