meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Öğretmenler Günü Dolayısıyla Sergi Açılışında

Artvin Valisi Sayın Cengiz Ünsal, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Artvin’de Eğitime Gönül Vermiş Öğretmenlerimiz' adlı fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Öğretmenler Günü Dolayısıyla Sergi Açılışında

Vali Ünsal, sergide yer alan fotoğrafları inceledikten sonra programda emeği geçen Milli Eğitim camiasına teşekkür etti ve tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Sergide, Artvin'de görev yapan öğretmenlerin eğitime olan katkıları ve özverili çalışmalarını yansıtan fotoğraflar yer aldı. Vali Ünsal, sergideki eserleri ilgiyle inceledi ve öğretmenlerin mesleklerine duydukları sevgi ve bağlılığı vurguladı.

Programda bir konuşma yapan Vali Ünsal, "Eğitim, toplumun temel direği ve geleceğimizin şekillenmesinde önemli bir rol oynuyor. Bu anlamlı günde, öğretmenlerimizin özverili çalışmalarını bir kez daha hatırlamak ve takdir etmek adına bu güzel etkinliği düzenledik. Sergide emeği geçen başta Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere tüm eğitim camiamıza teşekkür ederim. Öğretmenler Günü'nü kutluyor, eğitimde emeği geçen herkesi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Artvin Valiliği tarafından düzenlenen etkinlik, öğretmenlerin mesleklerine olan bağlılıklarını ve verdikleri önemli hizmetleri vurgulamak adına önemli bir platform sağladı. Sergi, ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılanırken, öğretmenlerin toplumda ne kadar değerli oldukları bir kez daha hatırlatılmış oldu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor