meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin Valisi Sayın Cengiz Ünsal, Camili (Macahel) Köyler Birliği ile Muhtarlarla Buluştu

Artvin Valisi Sayın Cengiz Ünsal, Camili (Macahel) Köyler Birliği Başkanı Nasır Önder ve birlik üyesi muhtarlarla bir araya gelerek, köylerin talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Artvin Valisi Sayın Cengiz Ünsal, Camili (Macahel) Köyler Birliği ile Muhtarlarla Buluştu

Yerinde tespit ve zamanında çözüm anlayışıyla gerçekleşen toplantıda, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Anlaş da hazır bulundu.

#MuhtarlarGörüşmesi adı altında düzenlenen buluşmada, muhtarlarımızın köylerine dair talepleri ve ihtiyaçları ele alındı. Vali Cengiz Ünsal ve Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Anlaş, muhtarlarımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşarak, yerinde tespitlerde bulundu.

Toplantıda yapılan istişareler, muhtarlarımızın talep ve ihtiyaçlarının çözümüne yönelik önemli adımların atılmasına vesile oldu. Vali Ünsal, muhtarlarla gerçekleştirdiği bu toplantının, ilçelerdeki hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Muhtarlar, yapılan görüşmeler sonrasında duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Vali Cengiz Ünsal ise, vatandaşların talep ve beklentilerini anlamak, sorunlara hızlı çözümler üretmek adına bu tür etkileşimli toplantıların devam edeceğini ifade etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor