Artvin’de Muhtarlarla “Dumansız Şehir” İş Birliği Toplantısı

Artvin’de merkez mahalle muhtarları, İl Sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay iş birliğinde düzenlenen toplantıda, toplum sağlığını korumak ve tütün kullanımını azaltmak için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

KARADENİZ 27.03.2026 10:51:00 0
Artvin’de Muhtarlarla “Dumansız Şehir” İş Birliği Toplantısı

Artvin’de “Dumansız Şehir Artvin” projesi kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, mahalle bazında uygulanabilecek farkındalık artırıcı etkinlikler ve bilgilendirme faaliyetleri detaylı şekilde ele alındı. Katılımcılar, sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek mekanizmalarının etkin duyurulması üzerinde durdu.

Toplantıda ayrıca mahallelerde gönüllü “mahalle elçileri” oluşturularak projenin tabana yayılması ve daha geniş kitlelere ulaşması hedeflendi. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve Yeşilay temsilcileri, muhtarların yerel düzeydeki etkisi ve vatandaşlarla kurdukları güçlü iletişimin, projenin başarısı için kritik önemde olduğunu vurguladı.

Muhtarlar ise projeye aktif destek vereceklerini belirterek, Artvin’in sağlıklı ve dumansız bir şehir olmasına katkı sunmayı taahhüt etti.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Cuma Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı 10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi Güneşli 16.7 ° / 6.9 °
Pazar false 17.6 ° / 9.6 °