meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin'de AFAD ve DSİ İş Birliğiyle 7 Adet İş Makinesi Teslim Edildi

Karadeniz Derelerinde Risk Azaltma Projesi Kapsamında Artvin'e 7 Yeni İş Makinesi

Artvin

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı arasında imzalanan "AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma" protokolü ile "Karadeniz Derelerinde Risk Azaltma ve Islah Projesi" kapsamında, Artvin'e tahsis edilen 7 adet iş makinesinin teslim töreni gerçekleştirildi.

Vali Vekili Berker Çırak ve AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar'ın katılımlarıyla Arhavi Kaymakamlığı'nda düzenlenen törende, DSİ ve AFAD yetkililerince il genelinde yürütülen risk azaltma çalışmalarına yönelik bir brifing verildi. Brifingin ardından iş makinelerinin teslimi gerçekleştirildi.

Teslim töreninin akabinde iş makineleri, Kapisre Deresi'ndeki çalışmalara başlamak üzere harekete geçti. Bu önemli adım, sel ve taşkın riskinin azaltılmasında büyük bir rol oynayacak.

Artvin Valiliği, bu anlamlı etkinliği sosyal medya hesabından duyurdu ve projede emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Valilik, bu yeni iş makinelerinin ilimize hayırlı olmasını dileyerek, çalışmaların hızla tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulacağını belirtti.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

İspanya Gürcistan (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz Kralbozguncu

2

30 Haziran 2024 Altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

Artvin Belediyesi Sinek İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

4

Serbest Piyasada Fındık Fiyatları Yükselişte: 30 Haziran 2024 Fındık Fiyatları

5

Geleneksel Taekwondo Piknik Etkinliği Coşkuyla Gerçekleşti