Artvin'de akaryakıt istasyonu çalışanına kamyonet çarptı
Artvin'in Hopa ilçesinde bir akaryakıt istasyonu çalışanı, kontrolden çıkan bir kamyonetin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Alınan bilgiye göre, Hopa ilçe merkezinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda görevli Yüksel Gaz, istasyon girişinde yol kenarında beklediği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir kamyonetin çarpması sonucu yere savruldu. Çevredekilerin hemen yardıma koştuğu Gaz, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Hopa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı akaryakıt istasyonu çalışanı tedavisinin ardından taburcu edildi.
O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Yüksel Gaz'ın istasyon önünde beklediği sırada üzerine gelen aracın çarpması ve çarpmanın etkisiyle savrulması yer alıyor.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Adıyaman’da Polislerden Yolda Kalan Sürücüye Destek

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Farkındalık ve Üretim Vurgusu
Bartın’da Afet Konutunda Yangın Paniği
FETÖ Operasyonlarına Destek: “Kararlılık Memnuniyet Verici”
İnönü’de Konteynerlere Trafik Ayarı
Kahramanmaraş’tan Sıfır Atıkta Örnek Başarı
Diyarbakır’da Narkotik Operasyonu: Kilolarca Uyuşturucu Ele Geçirildi
Yaşlılar Haftası’nda Anlamlı Gezi: Ulu Çınarlar Tarihle Buluştu
Erzurum’un Gururu Bingül Kardeşler Madalyalarla Döndü
Kirli Çizmelerini Çıkardı, Galoşla Aile Sağlığı Merkezine Girdi
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
