Artvin’de Aylık İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi
Artvin Valiliği’nde düzenlenen toplantıda, 2025 yılı güvenlik çalışmaları ele alındı; uyuşturucu, kaçakçılık ve trafik tedbirleri değerlendirildi, kamu düzeninin korunmasına vurgu yapıldı.
Artvin’de Aylık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Valilik Toplantı Salonu’nda Dr. Turan Ergün başkanlığında yapıldı. Toplantıda, 2025 yılı boyunca il genelinde yürütülen güvenlik ve asayiş çalışmaları kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele, asayiş olayları, aranan şahıslara yönelik çalışmalar, düzensiz göç ve trafik tedbirleri başta olmak üzere birçok başlık masaya yatırıldı. Yetkililer, kamu düzeninin korunması ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin artırılmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla süreceğini vurguladı.
Toplantı, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamaların değerlendirilmesiyle sona erdi.
Artvin Valiliği Basın Servisi
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler:
Artvin’
Aylık
Güvenlik
Asayiş
Toplantısı
Gerçekleştirildi
Bursa’da botanik parkta ağaç yangını: İtfaiye müdahale etti

Manavgat Belediyesi yolsuzluk soruşturmasında 12 kişi daha tutuklandı
Ankara Otoyolu’nda otobüs ile tır çarpıştı: 1 ölü
Tekirdağ Çorlu’da motosiklet kazası: 3 yaralı
Elazığ’da seyir halindeki araç alev aldı, itfaiye müdahale etti
Aksaray'da otomobil şarampole takla attı: 1 yaralı
Şırnak’ta park halindeki araç yan yattı: Sürücü ağır yaralandı
Tekirdağ’da otomobil ile motosikletin çarpışma anı kamerada
Elazığ’da kendisinden haber alınamayan yaşlı adam evinde ölü bulundu
Antakya’da odunluk yangını evlere sıçramadan söndürüldü
Cumartesi
12.8 ° / 4.1 °
Pazar
13.8 ° / 7.2 °
Pazartesi
8.5 ° / 7.1 °
