meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin'de Başlatılan GSB Spor Okulları, Gençler için Kapılarını Açtı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Genelinde GSB Spor Okulları'nı Başlattı

Artvin

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan "GSB Spor Okulları", 27 Haziran 2024 tarihinde Merkez Spor Salonu'nda açılışını gerçekleştirdi.

GSB Spor Okulları, güreş, eskrim, hentbol, basketbol, voleybol, futbol, tenis, jimnastik, yüzme, taekwando, masa tenisi, atletizm ve bocce olmak üzere toplam 13 farklı branşta faaliyet gösteriyor. Bu program kapsamında, uzman antrenörler eşliğinde çocuklar ve gençler, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacakları gibi sosyal becerilerini de geliştirebilecekler.

"Yaza Harekeli Giriyoruz" sloganıyla başlatılan GSB Spor Okulları, çocuklara ve gençlere spor yapma imkanı sunarken, yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine destek olmayı hedefliyor. Program, katılımcılara ücretsiz olarak sunulmaktadır ve tüm spor sever çocuklar ile destekleyici veliler davetlidir.

Ayrıca, Gençlik Merkezlerinde devam eden sosyal, kültürel ve sportif programlarla gençlerin gelişimine destek verilmeye devam ediliyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

2024 Yılı Fındık Fiyatları Güncellemesi: İl İl Fiyatlar

2

2 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten Tebrik Mesajı: Yeni Bakanlara Başarılar Diliyor

4

Artvin'de Müzik Dolu Gün: Kafkasör Kültür Festivali Piyano Dinletisiyle Başlıyor

5

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Haftalık Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdi