meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

“Artvin'de Bir Fark Yaratmak İstedik”

Güzellik Uzmanı Erdem Tanır, “Bizim en temel amacımız gelen danışanlarımızı bilgilendirmek. Sadece amacımız hizmet vermek, bir ürün satmak değil

KARADENİZ 3.10.2023 19:11:00 0
“Artvin

Cilt bakımına gelen danışanlarımıza ilk olarak cilt analizi yapıyoruz. Ona göre işlemlere başlıyoruz. Yanlışlar hakkında daha profesyonel çalışmak için hizmet vermeye temelden başlıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Serenita İşletmesinde Güzellik Uzmanı Erdem Tanır, “Annem Gülseren Tanır ile işletmemizi açarken Artvin'e olmayan bir konsepti getirelim dedik. Burada yapılmayan işlemleri yapalım. Kullandığımız malzemelerle, cihazlarla ve yaptığımız işlemlerle Artvin'de bir fark yaratalım istedik” dedi.

Eğitimlerini İzmir Bornova'da alan Erdem Tanır, “Artvin’de olmayan ne var?” diyerek bu işe başladıklarını ifade ederek “Mesela bölgesel zayıflama vardı.  Onun üzerine ne gibi yenilikler getirebiliriz onu düşündük. Lazer epilasyon elbette var ama bunu daha ne kadar iyi yapabiliriz diye düşündük ve ona uygun cihazlar getirdik. Erkekler üzerine de lazer epilasyon hizmeti vermekteyiz. Kadın ve erkek çalışıyoruz. Şu an için bayağı bir talep oldu çünkü daha önceden gittikleri bölgelerde çok memnun kalmamışlar. Erkekler için daha önceden kadın erkek çalışılan bölgeler Artvin'de çok duyulmamış bir şey onda da aslında bir ilk olmak istedik” diye anlattı.

“İYİ BİR EKİBE SAHİBİZ”

İşletme sahibi annesi Gülseren Tanır ve diğer ekip arkadaşları ile tüm cihazları kullanıp işlemlere girdiklerini anlatan Erdem Tanır, ekibinden bahsetti. Tanır, “Dilek Hanım yaklaşık olarak 7 ay Ankara'da tırnak üzerine eğitimler aldı. Şeyma Hanım Artvin'de yaklaşık 4 senedir bir kuaförde hizmet vermekteydi. O da burada ustalık belgesini aldı” dedi.

detail-photo-fancybox-0

Tanır, yaptıkları işlemler hakkında şunları söyledi:

“Bölgesel zayıflama, cilt bakımı, kaş kontür, dudak kontör, eyeliner kontör, yara kamuflaj, vitiligo hastalığını kapatma, yanık, kesik gibi izleri özel kamuflaj boyalarımızla kapatıyoruz. Depilasyon işlemleri, kaş, tırnak, protez işlemleri, medikal manikür/pedikür, ayak tırnağı batması, mantar bu tarz tedavi hizmetlerimiz mevcuttur. Erkeklere cilt bakımı, zayıflama, lazer epilasyon yapıyorum. Zayıflama cihazımız İspanya menşeli bir cihaz. Avrupa'da 5 yıl üst üste zayıflama robotu ödülü aldı. Cihazımızın bir rotasyon başlığıyla yağları hangi bölgede bir yağ varsa o bölgedeki yağları bulunduğu yerden ayrıştırıyoruz. Sonra yağların tekrar yerine oturmaması için şoklama yapıyoruz. Bir başka başlığımızda sıcak soğuk Lipoliz ve vakum teknolojisi ile bu işlemi de bitirdikten sonra artık ayrıştırdığımız ve şokladığımız yağları vücuttan atılımını hızlandırmak için bir diğer başlığımızla da lenf kanallarına doğru ittiriyoruz. Yağları ittirdikten sonra artık sırada lenf drenaja alıyoruz. Lenf drenajda da idrar yoluyla dışarıya atımını hızlandırıyoruz. Ödem attırma özelliğine sahip. Aynı zamanda fizyoterapistlerin kullandığı bir üründür masaj terapi özelliği de vardır. Bu işlemlerde bittikten sonra danışanımıza tekrardan tarih veriyoruz. Sonraki tarihte bize gelerek ölçümlerini alıyoruz. Tabii ki en başta danışanımız önce ilk geldiğinde ölçü alıyoruz. Vücudun önce bel ölçüsünü alıyoruz ve o bölgedeki yağ miktarını ölçüyoruz. Ona göre notlarımızı alıyoruz. İşlem yapıyoruz her geldiğinde bu işlemi tekrar ediyoruz. Duruma göre gelişimine göre hareket ediyoruz. Bir diğer cihazımızdan da bahsedeyim daha çok şu an için erkek danışanlarımızın talep gösterdiği; Emsilim diye spor için kullandığımız bir cihazımız var. Vücuttaki kasları toparlamada kullandığımız güçlendirmede kullandığımız bir cihazımız. Bu cihaz sayesinde normalde spor yapamayan ya da spor yapıyorsa bile ona bir destek olması amacıyla ek kasları güçlendirmede kullandığımız bir cihazımız var. Radyo frekans dalgaları sayesinde kası tutarak üzerinde belirli bir ağırlık oluşturuyor. Bu da 30 dakika içerisinde 7000 mekik 10000 squat hareket yapmış kadar etki ediyor. Sağlık açısından hiçbir problem teşkil etmiyor. Sadece onun öncesinde bir form imzalattırıyoruz. Formda da daha önceden geçirdiği bir ameliyat, herhangi bir rahatsızlığı var mı? Rahatsızlık formuna göre işleme alıyoruz”

“SONUÇ ALDIKÇA ÇOK DAHA MUTLU OLUYORUZ”

detail-photo-fancybox-2

“Aynı zamanda bir diyetisyenle çalışıyoruz” diyen Tanır, “İşlemleri yapıyoruz ama müşterilerimizin yeme içmelerine dikkat etmeleri gerekiyor. Çünkü tek taraflı olmaz. Danışanlarımızdan talep ederlerse diyetisyenimiz onların kilosunu, boyunu, yağ oranına ölçüp ona göre bir diyet listesi hazırlıyor. Tabii ki hem diyet hem de spor artı zayıflama cihazlarına girdiklerinde çok güzel sonuçlar alıyorlar. Daha çok yeniyiz ama şu an için zayıflamada bir talep artışı oldu. Danışanlarımızdan sonuç aldıkça çok daha mutlu oluyoruz.

Aynı zamanda bir de cilt bakımı cihazımız mevcut. Danışanlarımızın öncelikli olarak cilt analizi cihazında ciltlerini analiz ettikten sonra uzmanımız bir de cildi kendisi inceliyor. Biz buradaki cihazımıza ciltteki problemleri en iyi şekilde nasıl çözebiliriz? Akne, sivilce, kırışıklık durumlarını nasıl ortadan kaldırabiliriz. Bunun üzerine kullandığımız serum ve maskelerimiz mevcut. Cilde öncelikli olarak derinlemesine bir temizlik yapıyoruz. Ona uygun serumlarla cildin alt tabakasına indiriyoruz. Akabinde gözeneklerimizi üzerini kapatmak için de bir maske kullanıyoruz. Maskeler kişiden kişiye değişiyor. Final kremleri ve konuma kremlerini sürdükten sonra işlemimiz tamamlıyoruz. Bu işlem yaklaşık olarak 1-1.30 saat kadar sürüyor.

detail-photo-fancybox-3

Kullandığımız markanın çok özel bir serisi var. Bu seride 3 farklı problemin tek bir serum haline getirebiliyoruz. Hangi problem varsa 3 tanesini seçiyoruz. Özel bir baz serumumuz var. Spesifik serum diye geçiyor. Bu serumun içerisine karıştırarak danışanlarımıza teslim ediyoruz. Onlar da yatmadan önce bu serumu ciltlerine uyguluyorlar.” şeklinde anlattı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: “Artvin' Yaratmak İstedik”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin