meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin’de Kadına Şiddete Karşı Sıfır Tolerans: Yeni Bilgilendirme Kampanyaları Başladı

Kadına El Kalkamaz: Artvin’de Erkek Vatandaşlara Şiddet Önleme Eğitimleri

Artvin’de Kadına Şiddete Karşı Sıfır Tolerans: Yeni Bilgilendirme Kampanyaları Başladı

Artvin İl Jandarma Komutanlığı tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında önemli bir adım atıldı. İl genelinde turistik ziyaretlerin yoğun olduğu bölgelerde, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Arhavi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme faaliyetleri, vatandaşların bilinçlenmesine katkı sağladı.

Erkek vatandaşlara yönelik yapılan bilgilendirme çalışmalarında, "Kadına El Kalkamaz" mottosu ön plana çıktı. Kadın vatandaşlara ise şiddetten korunmaları için önemli bir araç olan "KADES" uygulaması hakkında detaylı bilgiler verildi. KADES uygulaması, kadınların acil durumlarda yardım çağrısı yapabilmelerine olanak tanıyan ve güvenliklerini sağlamak için önemli bir destek sunan bir mobil uygulama olarak biliniyor.

Artvin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şiddetin her türlüsüne karşı sıfır tolerans politikası izlendiği vurgulandı. Halkın bilinçlendirilmesinin ve toplumsal farkındalığın artırılmasının önemine değinilen açıklamada, bu tür bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Geri Sayım Başladı: Yeni Emekli Maaşlarları Ne Kadar Olacak?

2

Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Chiller Soğutma Grubu Revizyon İhalesi Açıldı!

3

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

4

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

5

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?