meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

"Artvin'de Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri Coşkuyla Başladı"

Artvin İl Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında çeşitli ziyaretler düzenleyerek haftanın coşkusunu Artvin halkıyla paylaşıyor.

İl Müftüsü Mesut Harmancı ve din görevlileri, bu özel hafta için hazırlanan etkinlikler hakkında bilgi vermek ve sevgi dolu mesajlar iletmek amacıyla Vali Cengiz Ünsal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İl Müftüsü Harmancı, hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerin detaylarını Vali Ünsal'a sundu. Bu özel hafta kapsamında Artvin'de planlanan etkinlikler arasında hatimlerin okunması, tüm camilerde Mevlid-i Nebi özel programlarının düzenlenmesi, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra şehit aileleri, gaziler ve huzurevi sakinlerinin ziyaret edilip sohbetlerin gerçekleştirilmesi ve Kur'an ziyafetlerinin verilmesi gibi pek çok faaliyet bulunuyor.

Müftü Harmancı, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, "Artvin Müftülüğü olarak bu haftayı en güzel şekilde ihya etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevlid-i Nebi Haftası'nı ilimizde coşkuyla kutlayacağız. Tüm camilerimizde özel programlar düzenlenecek ve Hz. Peygamber'in hayatını anlatan kitaplarla Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınlarını halkımıza dağıtacağız. Ayrıca, esnafımızı, şehit ailelerini, gazileri ve huzurevi sakinlerini ziyaret edip onlarla güzel anılar paylaşacağız. Bu haftayı birlikte geçireceğiz ve sevgi ile paylaşacağız" dedi.

Artvin'de Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri, toplumun dinî ve kültürel değerlerine katkı sağlama amacıyla gerçekleştiriliyor ve şehirdeki birçok kişi tarafından büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Bu hafta boyunca yapılacak etkinlikler, Artvin'de birlik ve beraberliği pekiştirmeye ve dinî bilinci artırmaya yönelik önemli bir fırsat sunuyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor