Artvin’de 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü kapsamında düzenlenen çocuk etkinlikleri büyük ilgi gördü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Sıfır Atık Günü etkinlikleri çerçevesinde, Çoruh İlkokulunda bir dizi çevre bilinci artırıcı etkinlik gerçekleştirildi.
Etkinliğe, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Katip Çiçek ve İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar da katılarak öğrencilere çevre bilincini aşılayan bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sonrası, öğrenciler okul bahçesinde atık malzemelerle boyama etkinliği yaparak geri dönüşümün önemini eğlenceli bir şekilde keşfettiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, etkinliğin çocuklara sürdürülebilir üretim ve tüketim alışkanlıkları kazandırmanın yanı sıra çevre bilincini artırma konusunda da büyük bir etkisi olduğunu belirterek, organizasyona katkı sağlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Katip Çiçek ve personeline teşekkür etti.