meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin'de Sma Tip-1 Hastası Deniz Bebek İçin Kermes Düzenlendi

Artvin’de 20 aylıkken SMA tip-1 hastalığına yakalandığı belirlenen 1,5 yaşındaki Deniz Günay'ın tedavisi için için ailesi, valilik izinli yardım kampanyası başlattı.

GÜNCEL 29.09.2023 13:13:00 0
Artvin

Deniz Günay bebeğin tedavisine destek olabilmek için Ardanuçlu kadınlar halk pazarında kermes düzenlediler.
Artvin’de 20 aylıkken SMA tip-1 hastalığına yakalandığı belirlenen 1,5 yaşındaki Deniz Günay'ın tedavisi için için ailesi, valilik izinli yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya destek olmak için Artvin’in Ardanuç ilçesinde bir araya gelen Ardanuçlu kadınlar, evlerinde hazırladıkları yemek ve ürünleri Ardanuç Halk pazarında kurdukları stantlarda satışa sunarak, satıştan elde edilen geliri de Deniz Günay bebeğe bağışlamak için kermes düzenlediler.
“Bütün Umudumuz Denizin Bir An Önce Sağlığına Kavuşması"
Kermese katılan ve destek veren Ardanuç Belediye başkanı Yıldırım Demir “Bizim bütün desteğimiz ve bütün umudumuz Denizin bir an önce sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Bu dayanışmayı Ardanuç’ta, Artvin’de ve tüm Türkiye genelinde sağlayan tüm değerli dostlarıma da kendi şahsım adına teşekkür ediyor ve ayrıca Deniz bebeğimize de iyilikler diliyorum ve destek olan herkese teşekkür ediyor ve destek ol mayada devam etmelerini diliyoruz” dedi.
Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir “Bugün Ardanuç halk pazarında Ardanuçlu kadınlarımızın Deniz bebekle dayanışma amacıyla güzel bir kermes düzenlemişler. Öncelikle Ardanuçlu kadınlarımızın emeklerinden ve girişimlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Ardanuç halkıda bu kermese katılım sağlayarak, kadınlarımızın bu çabasına destek veriyorlar ve bu bebeğimizde annesiyle birlikte gelmiş ve deniz kardeşine destek oluyor. Bizim bütün desteğimiz ve bütün umudumuz Denizin bir an önce sağlığına kavuşması. Bu dayanışmayı Ardanuç’ta, Artvin’de ve tüm Türkiye genelinde sağlayan tüm değerli dostlarıma da kendi şahsım adına teşekkür ediyor ve ayrıca Deniz bebeğimize de iyilikler diliyorum ve destek olan herkese teşekkür ediyor ve destek olmayada devam etmelerini diliyoruz.”
“Bu Çocuklar Geleceğimiz Ve Ellerinden Tutmamız Gerekiyor”
Kermese katılıp destek veren öğretmen “Bugün buraya SMA hastası Deniz bebek için buradayız. Biz bu beklere sahip çıkmak zorundayız ve bizler olmaz isek bu bebekler sağlığına kavuşamaz ve ben bir öğretmenim ve bu çocuklar geleceğimiz ve bu çocukların elinden tutarak onların geleceğin; Hâkimi, Savcısı ve Avukatı yapmak zorundayız ve o yüzden bu çocukların elinden tutalım. Sadece Deniz bebek değil ve bir sürü benzer bebeklerimiz var ve bu bebekleri görmezden gelmeyelim. Nasıl olsa birileri yardım eder diye görmezden gelmeyelim ve ne olur bu çocukların ellerinden tutalım” şeklinde konuştu.
“Biz Ardanuçlu Kadınlar Olarak Deniz İçin Bir Damla Olmak İstedik”
Kermesi organize eden Ardanuçlu kadınlar adına Didem Köksal “Bildiğiniz üzere Artvin’de SMA hastası bir bebeğimiz var ve adı Deniz bebek. Bizde ona tüm Artvin halkı gibi destek olabilmek için Ardanuç’taki kadınlar olarak toplanarak bir kermes düzenledik. Bugün bizlere maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Deniz bebeğimiz tez zamanda ilacına kavuşabilmesini diliyoruz ve umarım her şey hızlı bir şekilde ilerler ve kampanyanın başından itibaren bizlerde takipteyiz. Umarım ve bu tez zamanda kampanya hedefine ulaşır ve Deniz bebeğimiz için damlaya damlaya deniz olur diyor ve kermesimize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum ve kermesimize davet ediyorum” diye konuştu. Kermese katılan Ardanuçlu Yurttaş "O da bizim bir evladımız ve rabbim utandırmasın ve elimizden gelen her türlü imkânı yapmaya çalışıyoruz” dedi.
“Bu Gibi Zorlukları Toplumsal Dayanışmayla Aşarız”
Ardanuçlu öğretmen Barış Gültekin "Ardanuç’ta Atatürk İlköğretim okulunda öğretmenim. Bugün burada Deniz bebeğimiz için yapılan kermes etkinliği var buna katılmak için buradayız okul olarak ve bugün okulda da Deniz bebek için zarf dağıttık. Bu bir dayanışma olayı ve damlaya damlaya göl olur misali, insanlar elinde olduğu kadarıyla katkı sağlamaya çalışırsa ve bu gibi zorlukları toplumsal dayanışmayla kolay aşarız diye düşünüyorum ve aynı zamanda geleneğimizi de sürdürmemiz gerekiyor. Umarım bu kampanyada amacına ulaşır ve bebeğimizde sağlığına kavuşur” diye ifade etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.4° / 21.7°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin