meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Artvin'de Yeni Yol Çalışması Tamamlandı: T14 Tüneli'ne Alternatif Yol Kullanımda

Artvin'de Yeni Yol Çalışması Tamamlandı: T14 Tüneli'ne Alternatif Yol Kullanımda

Artvin

Yusufeli T14 Tüneli’nin trafiğe kapatılmasının ardından, trafik akışının yönlendirildiği ve T14 tüneline alternatif olarak yapılan servis yolu tamamlanarak hizmete açıldı. Artvin Valisi Cengiz Ünsal, yeni yapılan servis yolunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Ünsal, vatandaşların can ve mal güvenliğinin öncelikli olduğunu vurguladı. Ünsal, “3 bin 921 metre uzunluğunda olan T14 Tüneli'nde bir süre önce meydana gelen deformasyonların giderilmesi için tünelde yapılacak çalışmaların daha rahat yapılabilmesi ve olası can ve mal güvenliği tehlikesini önlemek amacıyla bölgede hızla bir alternatif yol inşaatına başlanmıştı. Ekiplerimizin azami gayretiyle yürüttüğü çalışmalar neticesinde 2,4 km uzunluğunda ve iki yönlü (gidiş-geliş) olarak yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemelerinin yapıldığı alternatif servis yoluna trafik akışı verilmiştir," dedi.

Vali Ünsal, tünelin herhangi bir olumsuz durum riskine karşılık karayolları tarafından şimdilik araç trafiğine kapatıldığını belirtti. Ayrıca, bu süreçte tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve gerekli çalışmaları titizlikle ilgili tüm kurumlarla birlikte koordineli bir biçimde gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Artvin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların güvenliği için alınan tedbirlerin öncelikli olduğu ve çalışmaların titizlikle yürütüldüğü belirtildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor