meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

ARTVİNLİ 3 GÜÇLÜ KALEM İSTANBUL TÜYAP’TA BULUŞTU

Artvin’in çok güçlü kalemleri şair, yazar ve entellektüelektüel duruşları ile tanınan Salih Altun, İsmet Aci ve Artvin’in az sayıdaki kadın romancılarından biri olan Nebahat Vanizor, kitap fuarında okuyucuları ile buluştu.

KARADENİZ 1.11.2023 17:39:00 0
ARTVİNLİ 3 GÜÇLÜ KALEM İSTANBUL TÜYAP’TA BULUŞTU

Artvinli yazarlar, Artvin kimliği ile bir araya geldi. Edebiyat, Artvin ve memleket üzerine çok özel sohbette bulundu.

Edebiyat dünyasına 3 yıl önce giriş yapıp 3. romanı, “DİLİ ÇÖZÜLEN ZAMANLAR” ile okurlarına 3. kez merhaba demenin heyecanını yaşadığını söyleyen Nebahat Vanizor iki ustanın yanında henüz yolun çok başında olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Edebiyat dünyasına girmek için 2020 yılına kadar bekledim. Çünkü çalışıyordum. Çok yoğun işim vardı. Emeklilik yaklaştıkça roman yazma vaktinin geldiğini hissettim. Bir anlamda pandemi de bunu tetikledi. Çünkü evlerden çıkamadık.

Tam da ihtiyaç duyduğum zaman fazlasıyla oluştu. Bu benim için eşsiz bir fırsat oldu. Bu kitap ha diye yazılmadı. Elbet ki bir çıkış hikayesi vardır.

Edebiyata çok küçük yaşlarda merakım vardı. Finans okudum, bankacı oldum ama asla edebiyat aşkım, tutkum dinmedi. İlk hikaye denemelerim 14 yaşlarında ortaokul sıralarında başladı.

Gerçek anlamda ilk romanımı 2020’de “LALE OTEL”i yazdım. Çok beğenildi. Umduğumdan daha büyük ilgi gördü. Bu beni 2. romanımı yazmaya azmettirdi. “Derken 1 yıl sonra “BADE” doğdu. İki romanımda pandeminin içinde yayınlandı.

Buna rağmen çok güzel ilgi gördüm. “BADE” “LALE OTEL”romanımın başarılı kardeşi oldu. Derken 3. romanım “DİLİ ÇÖZÜLEN ZAMANLAR” ile okuyucularımızla buluştuk. İyi ki yazmışım. İyi ki yüreğimin sesini dinlemişim.

Cumhuriyetimizin100. yılında 3 romanımla okuyucularımızla buluşmaktan büyük onur duydum.

Cumhuriyet sayesinde okuduk, iş, söz sahibi olduk. Toplumda yer aldık. Bugün bir yazar olarak sizlerle birlikte isem, bu Atatürk sayesinde olmuştur. Atamızı saygıyla minnet ve şükranla anıyorum.

Büyükçekmece’deki İstanbul 40. TÜYAP Kitap fuarında Artvinli 2 büyük yazarımız Salih Altun ve İsmet Aci ile yakından tanışmak, birlikte olmak benim için çok değerliydi. Bir başka imza gününde buluşmak dileğiyle, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bu arada bizim etkinliklerimizi, kitaplarımızı haber yapıp kamuoyuna duyuran, tanıtan, anlatan, her zaman yanımızda olan değerli basınımıza ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Nebahat Vanizor’un 3. Romanı ile ilgili çıkan tanıtım yazısını yeniden paylaşıyoruz

Nebahat Vanizor'dan Yepyeni Bir Roman...

Yazarımız Nebahat Vanizor, Dili Çözülen Zamanlar romanıyla üçüncü kez okuru ile buluşuyor. İlk romanı Lale Otel ve ikinci romanı Bade ile okurlarının beğenisini kazanan yazarımız, sürükleyici ve kurgunun içine hemen alan yazım tarzıyla elinizden bırakamayacağınız yeni romanının kahramanlarından biri olan İlhan, İkinci Dünya Savaşı döneminde Makedonya’dan İstanbul’a göç eden bir ailenin çocuğudur. Geride bıraktıklarının hüznü ile yeni yaşam kurma mücadelesinin yoksul günlerinde çocuk yaşlarda çalışmak zorunda kalmıştır. Geçmiş ve günümüz arasında gelgitler yaparak kurgulanmış olan Dili Çözülen Zamanlar romanında İlhan ve ailesinin, Lale Otel romanının sevilen kahramanları Nil, Sinan ve Zelâl ile yolları nasıl kesişmiş olabilir? Gerçek hayat hikâyesinden esinlenen yazarımız, birçok duyguyu aynı anda hissedeceğiniz, kendi hayatınızdan da izler bularak sorgulatan ve düşündürten bir roman sunuyor.

Ön Sipariş İçin: https://www.scalakitapci.com/dili-cozulen-zamanlar

#roman #yenikitap #aşk #kitap #kitapkurdu #diliçözülenzamanlar #nebahatvanizor #scalakitapci #scalayayincilik in tesadüfen

Nebahat Vanizor'dan Yepyeni Bir Roman...

Yazarımız Nebahat Vanizor, Dili Çözülen Zamanlar romanıyla üçüncü kez okuru ile buluşuyor. İlk romanı “Lale Otel ve ikinci romanı “Bade” ile okurlarının beğenisini kazanan yazarımız, sürükleyici ve kurgunun içine hemen alan yazım tarzıyla elinizden bırakamayacağınız yeni romanının kahramanlarından biri olan İlhan, İkinci Dünya Savaşı döneminde Makedonya’dan İstanbul’a göç eden bir ailenin çocuğudur. Geride bıraktıklarının hüznü ile yeni yaşam kurma mücadelesinin yoksul günlerinde çocuk yaşlarda çalışmak zorunda kalmıştır. Geçmiş ve günümüz arasında gelgitler yaparak kurgulanmış olan Dili Çözülen Zamanlar romanında İlhan ve ailesinin, Lale Otel romanının sevilen kahramanları Nil, Sinan ve Zelâl ile yolları nasıl kesişmiş olabilir? Gerçek hayat hikâyesinden esinlenen yazarımız, birçok duyguyu aynı anda hissedeceğiniz, kendi hayatınızdan da izler bularak sorgulatan ve düşündürten bir roman sunuyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim