Atatürk Rize’de törenle anıldı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 86. yıl dönümünde Rize’de bir dizi tören düzenlenerek özlem ve minnet ile anıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 86. Yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler saat 9.00’da Rize Valiliği tören alanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma başladı.

Tören saat 9.05’i gösterdiğinde tüm şehirde çalan sirenlere saygı duruşuyla ve ardından okunan İstiklal Marşı ile devam etti. Törene Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, RTEÜ Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda Rizeli katıldı.
Valilik önünde gerçekleşen programın ardından etkinlikler Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Konferans Salonu’nda devam eden etti.


Haber Kaynak : ARZU ERBAŞ
Haber Kaynak
ARZU ERBAŞ
Küçük Oğluyla Sokak Temizleyen Baba Görenleri Duygulandırdı

Uraloğlu: “Karadeniz’e Demiryolu Samsun’dan Sarp’a Uzanacak”
Kosova Kadrosunda Süper Lig Detayı: 3 Tanıdık İsim
Ümit Milliler Hırvatistan Mesaisine Yağmur Altında Devam Etti
Kalın’dan Net Mesaj: “Türkiye Fitne Ateşinin Parçası Olmayacak”
Dünya Tiyatro Günü’nde “Eşeğin Gölgesi”ne Yoğun İlgi
Ankara’da Kurt Sürüsü Çiftliğe Saldırdı
Sokak Köpeği Korkusu İşsiz Bıraktı
Bakanlıktan Yeni Nesil Kütüphane Hamlesi
İzmit’te Eğlence Mekanına Kanlı Saldırı: 3 Ölü, Kalaşnikof Detayı Ortaya Çıktı
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
Pazar
17.6 ° / 9.6 °
Pazartesi
12.7 ° / 7.5 °
