meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Atatürk Üniversitesi, Bilimsel Başarıları Ödüllendirdi: Akademisyenlere Emeğin Değerini Verme Töreni

"Emeğe Saygı ve Başarıyı Takdir Etme" ilkesi doğrultusunda düzenlediği Bilimsel Teşvik Töreni'ne ev sahipliği yaptı.

Atatürk Üniversitesi, Bilimsel Başarıları Ödüllendirdi: Akademisyenlere Emeğin Değerini Verme Töreni

Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında Ağustos ayında gerçekleştirilen çalışmalar için verilen ödüller, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı tarafından takdim edildi.

Atatürk Üniversitesi, yayınlar, patentler, projeler ve iş birlikleriyle öne çıkan akademisyenlerini 15 Temmuz Milli İrade Salonu'nda düzenlenen görkemli bir törenle ödüllendirdi. Rektör Çomaklı, araştırma temelli çalışmaları ve kazanılan başarıları kutlayarak, üniversitenin geçmişine yakışır bir şekilde öncü çalışmaları sürdürmesi gerektiğini belirtti.

Rektör Çomaklı, "Akademisyenlerimizin nitelikli çalışmaları ve elde ettikleri başarılar bizi gururlandırıyor. Atatürk Üniversitesi, dünya genelinde bilimin öncüsü olan, sorunlara odaklanan ve bilimsel çözümler üretebilen, toplumsal taleplere duyarlı ve yönlendirici bir üniversite olarak kendini konumlandırmıştır" dedi.

Prof. Dr. Çomaklı ayrıca, üniversitenin son yıllarda büyük ve cesur adımlar attığını, bilimsel yayınlar, patentler, projeler ve iş birlikleriyle alınan ödüllerin, akademik birikimin ürünü olduğunu vurgulayarak, bilim insanlarına teşekkür etti ve başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Tören, duygusal bir hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Atatürk Üniversitesi, bilime ve eğitime verdiği destekle bilimsel gelişmelere öncülük eden akademisyenlerini ödüllendirerek, üniversitenin bilimsel mirasını daha da güçlendirmeye devam ediyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Artvin-Yusufeli yolunda çökme yaşanan tünel ulaşıma kapatıldı

2

Meteoroloji'den 5 ilçeye uyarı

3

Arhavi Gençlik Merkezi’nde Aile İçi İlişkiler Eğitimi

4

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ Mezuniyet Töreninde Gençlerle Buluştu

5

Trabzon'da Sağlık Turizmi İçin Önemli Adım: Hiser Projesi Toplantısı Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi'nde Gerçekleştirildi