meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Ayağıyla Yavru Kediyi Öldürdü

Trabzon'un Ortahisar İlçesinde Ömer isimli olduğu tespit edilen bir vatandaş yavru kedinin kafasını ayağıyla ezerek öldürdü.

GÜNCEL 1.08.2023 17:35:00 0
Ayağıyla Yavru Kediyi Öldürdü

Trabzon’da kan donduran bir olay yaşandı. Ortahisar İlçesi İskenderpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen olayda bir şahıs, yeni doğmuş kedilerin üzerine basarak öldürdü.

Kedilerin üzerine basıp sonra da ölmelerini izleyen adamın vahşet anlarını küçük bir çocuk kayda aldı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesi ile birlikte hayvan severler ayağa kalktı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ve TRAHAYKO yetkilileri bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri yavru kedileri ezerek öldüren caniyi aramaya başladı. Yapılan araştırmalarda aynı şahsın daha önce de kedileri toplayıp öldürdüğü ortaya çıktı.

Mahalle sakinleri yaşanan olaya büyük tepki gösterirken, olayı kayda alan 16 yaşındaki çocuğun kedilere süt vermek için hazırlandığı ve sesleri duyunca video kaydı aldığı ortaya çıktı. Çocuğun olayın ardından psikolojisinin bozulduğu ve tedavi için hastaneye götürüleceği öğrenildi.

Trabzon Emniyeti Yakaladı

Yaşanan vahşet Trabzon gündemine bomba gibi düşerken, polisin her yerde aradığı şahıs yakalandı. Zihinsel engelli olduğu söyleyen şahıs hakkında işlem yapıldığını duyuran Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “İlimizde yavru bir kediye eziyet ettiği görüntüleri sosyal medyada paylaşılan şahıs emniyet birimlerimizce yakalanmıştır. Zihinsel engelli olduğu tespit edilen şahıs gerekli işlemlerin tamamlanması sonrası adli mercilere sevk edilecektir.” ifadelerini kullandı.
Şahsı tanıyan mahalle sakinleri adamın yakasına yapışarak tepki gösterdi. Vatandaşların tepkisi üzerine kaçan şahıs kayıplara karıştı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonrası aranan şahıs yakalandı. Valilikten yapılan açıklamada,

"İlimizde yavru bir kediye eziyet ettiği görüntüleri sosyal medyada paylaşılan şahıs emniyet birimlerimizce yakalanmıştır. Zihinsel engelli olduğu tesbit edilen şahıs gerekli işlemlerin tamamlanması sonrası adli mercilere sevk edilecektir." ifadeleri kullanıldı.

TRAHAYKO Başkanı Konuştu

Vahşi olayın ardından bölgeye giden TRAHAYKO Başkanı Lütfiye Tüzün Kurban, olay yerinde incelemelerde bulundu. İncelemelerinin ardından  bu tür cani insanların cinayetlerine hayvanları öldürerek başladığını söyleyen Başkan Kurban, ileride insanları öldürmeye çalışabileceğini söyledi.

Caydırıcı cezalar uygulanması gerektiğini vurgulayan Başkan Lütfiye Tüzün Kurban,

“Şu anda her yerde aranıyor. Yakalanması an meselesi. Her yerde polisler onu arıyor. Şahsın akli dengesinin bozuk olduğu söylendi ama akli dengesi yerinde olmayan birisi polisin elinden kaçabilir mi? Daha önce de kedileri toplayıp öldürmüş bu şahıs. Daha önce de yapmış yine yapıyor. Bu insanlara dur demek lazım. Caydırıcı cezalar uygulanması lazım. Korkutmak lazım. Yoksa bu tür cani insanlar cinayetlerine hayvan öldürerek başlıyor. Yarın bir gün bir çocuğu daha sonra da bir yetişkini öldürebilir. Görüntüleri çeken de bir çocuk zaten. Ailesi doktora götürecek çocuğun psikolojisi bozulmuş. Bugün hayvan öldüren yarın insan öldürecek. Yanına kar kalmamalı. Yoksa sıra bize gelecek.” açıklamasında bulundu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Ayağıyla Yavru Kediyi Öldürdü

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.4° / 21.7°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin