meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Ayder yolunda buzlanma kazaları artırıyor

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Yaylası yolunda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle çok sayıda kaza meydana geldi.

Ayder yolunda buzlanma kazaları artırıyor

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Yaylası yolunda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle çok sayıda kaza meydana geldi.

İlçeye bağlı turizm merkezi olan Ayder Yaylası karayolunda, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle çok sayıda irili ufaklı kaza meydana geldi. Kazalarda, maddi hasar meydana geldi, ancak herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Sürücülerin dikkatli olması gerektiği uyarısı yapan yetkililer, buzlanma nedeniyle meydana gelen kazaların önüne geçmek için karayolları ekiplerinin buz temizleme ve tuzlama çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Öte yandan, 26-27-28 Ocak tarihleri arasında Ayder yaylasında düzenlenecek olan Kardan Adam Kış Festivali hazırlıkları da sürüyor. Festivalde, kardan adam yarışmaları, kar motosikleti gösterileri ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Yetkililer uyardı: Zincir takın

Ayder Yaylası yolunda meydana gelen kazaların ardından yetkililer, sürücülere uyarıda bulundu. Yetkililer, buzlanma nedeniyle meydana gelen kazaların önüne geçmek için sürücülerin mutlaka zincir takmaları gerektiğini belirtti.

Yetkililer, sürücülerin hız yapmamaları, dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiğini de vurguladı.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

2

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

3

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

4

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

5

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor