meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Aziziye Belediyesi, İlhan Varank Millet Bahçesi'ni Yenileyerek Hemşehrilerin Dinlenme Mekânını Güzelleştiriyor

Aziziye Belediyesi, İlhan Varank Millet Bahçesi'nde Büyük Düzenleme Başlattı

Aziziye Belediyesi, İlhan Varank Millet Bahçesi

Aziziye ilçesindeki sakinler, dinlence ve keyif dolu vakitler geçirebilecekleri yeni bir mekâna kavuşuyor. Aziziye Belediyesi, Ilıca Mahallesi'nde bulunan İlhan Varank Millet Bahçesi'ni baştan aşağı yenileme çalışmalarına başladı.

Belediye yetkilileri, mahalle sakinlerinin hoş vakit geçirebilmeleri için Millet Bahçesi'nde kapsamlı bir bakım ve düzenleme çalışması yaptıklarını belirtiyor. Yapılan açıklamaya göre, parktaki yenileme çalışmalarıyla birlikte Aziziyelilerin dinlenme ve eğlence ihtiyaçlarına cevap verecek yeni alanlar oluşturulacak.

Aziziye Belediye Başkanı, ilçedeki her park ve bahçenin artık sadece dinlenme mekânları olmayacağını, aynı zamanda hemşehrilerin keyifli vakit geçirebilecekleri eşsiz noktalara dönüşeceğini vurguladı.

"Bizler, Aziziye'nin her köşesini güzelleştirmek ve yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Ilıca Mahallemizdeki İlhan Varank Millet Bahçesi'ni yenileyerek, hemşehrilerimizin daha keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan haline getiriyoruz." diyen yetkililer, projenin kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Aziziye Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: "Aziziye, güzelleşsin diye... İlçemizdeki her park ve her bahçe, bundan böyle Aziziyeli hemşehrilerimizin en eşsiz dinlence mekânları olacak."


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi