Bakan Bak, Alperen Şengün'ün NBA All-Star maçında yer alması için destek istedi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün'ün All-Star maçı kadrosunda yer alması için destek istedi.
Bakan Bak, 18 Şubat'ta oynanacak 2023-2024 sezonu All-Star maçı için devam eden taraftar oylamasına ilişkin yaptığı paylaşımda "Şimdi destek zamanı! Bugün Alperen'in All-Star olması için atacağımız her oy, 3 sayı çizgisi gerisinden 'buzzer beater' etkisinde. All-Star yükleniyor." ifadelerini kullandı.
- Alperen Şengün'ün de bulunduğu NBA All-Star oylamasında ilk sonuçlar açıklandı
Bu arada taraftar oylamasında bugün açıklanan ilk sonuçlara göre Alperen Şengün, All-Star maçında Batı Konferansı ilk 5'i için yarışan 10 forvet oyuncusu arasında 335 bin 115 oyla 7. sırada yer aldı.
Taraftar oylaması, maça ilk 5'lerde başlayacak oyuncuları belirlerken yapılacak oyuncu seçimine de etki ediyor.
NBA'in internet sitesinden yapılan oylama, 20 Ocak'a kadar devam edecek.
Haber Kaynak : AA
Haber Kaynak
AA
Çorum’da Kadir Gecesi’nde kutsal emanetler büyük ilgi gördü

Eskişehir’de yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Selçuk İnan ve taraftarlar Kocaelispor iftarında buluştu
Mersin’de silahlı kavgada genç kadın başından vurularak yaşamını yitirdi
AK Parti Pazaryeri Teşkilatı iftarda buluştu
Selendi’de Kadir Gecesi camilerde dolup taştı
Bilecik’te çocukların yaktığı ateş parkı alev topuna çevirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kadir Gecesi mesajı
Afşin-Göksun karayolunda otomobil tarlaya savruldu: 2 yaralı
Manisa’da vakıf geleneği Ramazan boyunca yaşatıldı
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °

