meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bakan Kacır, Akçaabat'ta Gençlerle Buluştu: Savunma Sanayisi ve Gençlik Projeleri Konuşuldu!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde gerçekleşen 'Gençlik Buluşmaları' etkinliğinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gençlerle bir araya geldi.

Bakan Kacır, Akçaabat

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu ve Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve diğer ilçe yöneticileri de katıldı.

Akçaabat Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen etkinlikte, gençlerle sohbet eden Bakan Kacır, Türkiye'nin savunma sanayisindeki gelişmeleri ve gençlere yönelik projeleri ele aldı. Programa katılanlar arasında gençlerden gelen soruları yanıtlayan Bakan Kacır, Türk Havacılığı tarihinden günümüze, havacılıkta ve savunma sanayisinde yerlileşme ve millileşme adımlarından bahsetti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gençlerin gelecekteki liderler olduğuna vurgu yaparak, "Hizmette öncelik gençlerindir" ilkesiyle gençlerin her alanda desteklendiğini belirtti. Bakan Kacır ise Türkiye'nin savunma sanayisindeki yerlileşme hamleleri hakkında bilgi vererek gençlerin ülkenin geleceğinde önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

Programın sonunda Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Bakan Kacır'a teşekkür ederek günün anısına bir hediye takdim etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Arhavi Gençlik Merkezi’nde Aile İçi İlişkiler Eğitimi

2

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ Mezuniyet Töreninde Gençlerle Buluştu

3

Trabzon'da Sağlık Turizmi İçin Önemli Adım: Hiser Projesi Toplantısı Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi'nde Gerçekleştirildi

4

Yasemin Ünsal, Koruyucu Aile Günü Etkinliğinde Ailelerle Buluştu

5

Fındık Fiyatları Güncellemesi: 29 Haziran 2024