meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bakan Yumaklı'dan Bayramda Çalışan Kahramanlara Teşekkür

Kurban Bayramı'nda Fedakarlıkla Çalışan Tarım ve Orman Çalışanlarına Minnet Mesajı

Bakan Yumaklı

Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kurban Bayramı münasebetiyle sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın imzasıyla paylaşılan mesajda, bayram süresince fedakarca çalışan tarım ve orman sektörü çalışanlarına teşekkür edildi.

Bakan Yumaklı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Çiftçimizi yalnız bırakmayan ziraat mühendislerimiz, zaman ve mekan farketmeksizin çalışan veteriner hekimlerimiz, güvenilir gıda için denetimlerini sürdüren gıda kontrol görevlilerimiz, alevlerle göğüs göğüse mücadele eden orman teşkilatımız, doğayı ve biyoçeşitliliğimizi koruyan neferlerimiz, suyun akışına yön veren mühendislerimiz ve nice isimsiz kahramanlar... Kurban Bayramı boyunca gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışan geniş ailemizin her bir üyesine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

Bu mesaj, bayram süresince büyük özveriyle çalışan tarım ve orman sektörü çalışanlarının emeklerini takdir eden anlamlı bir teşekkür niteliği taşıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın, bu zorlu görevlerde çalışan personeline verdiği destek ve teşekkür, kamuoyunda da büyük bir takdirle karşılandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: Toplumsal Değişim için Pozitif Kullanım Çağrısı

2

Erzurum'da DeneYap Teknoloji Atölyeleri: Gençlerin Teknoloji Yetenekleri Sınanacak

3

Emir Saltuk Kümbeti ve Üç Kümbetler: Erzurum'un Tarihî Değerlerine Yeni Bir Bakış

4

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta

5

Akçaabat'ta Hami Mandıralı Rüzgarı Esti