“Balıkesir’in Fotoğraf Ustası Sadri Varol Gözyaşlarıyla Uğurlandı”
“Balıkesir fotoğrafçılığının öncülerinden, ulusal basında da muhabir olarak çalışan Sadri Varol, Zağnos Paşa Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Balıkesir’de fotoğrafçılığın gelişmesine büyük katkı sunan ve bir ara ulusal basının önde gelen gazetelerine muhabir olarak imza atan usta fotoğraf sanatçısı Sadri Varol hayatını kaybetti. Usta fotoğrafçı Varol, Zağnos Paşa camisinde yüzlerce vatandaşın katıldığı cenaze namazı sonrası göz yaşları ile uğurlandı.
Balıkesir’in hafızasına iz bırakan çalışmalara imza atan Sadri Varol cenazesi, bugün öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Başçeşme kabristanında toprağa verildi. Merhum Sadri Varol'un cenaze namazına Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Aytekin Durmaz, STK temsilcileri, oğulları, dost ve akrabaları çok sayıda vatandaş katıldı.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
“Balıkesir’
Fotoğraf
Ustası
Sadri
Varol
Gözyaşlarıyla
Uğurlandı”
Rize’de Kira Beyannamesi İçin AVM’de Bilgilendirme Standı Kuruldu

Ordu’da Jandarmadan Çığ Tatbikatı
Gündüz’den Erdoğan’a Destek: “Türkiye’yi Hedef Alan Söylemlerin Karşısındayız”
Başkan Mustafa Palancıoğlu’ndan 12 Mart Mesajı
Nazilli’de Geleneksel Sanatlar Sergisi İlgi Gördü
Türk Futbolu Orhan Kaynak’ı Kaybetti: “Küçük Orhan” Hafızalarda Yaşayacak
Sarıgöl’de Okullar Yerinde Denetlendi: Eğitim Faaliyetleri Masaya Yatırıldı
Kahramanmaraş Göksun’da 4 Büyüklüğünde Deprem
Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesi’nde Öğrencilerle “Gelecek ve Gençlik İftarı”nda Buluştu
Elazığ Karakoçan’da Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
Çarşamba
9.8 ° / 1.6 °
Perşembe
11 ° / 2.9 °
Cuma
10.7 ° / 3.8 °
