Başkan Adayı İshak Karahan: "Cumhurbaşkanımızın Türkiye'ye Yaşattığı Değişim Dönüşüm Çayeli'ne de Yansıyacak

AK Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı İshak Karahan: "Cumhurbaşkanımızın Türkiye'ye Yaşattığı Değişim Dönüşüm Çayeli'ne de Yansıyacak"

Başkan Adayı İshak Karahan:

Çayeli'nde seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. AK Parti'nin Çayeli Belediye Başkan adayı İshak Karahan, yaptığı açıklamalarda, 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak, halkın gelecek beş yıl için hizmet edecek kadroları seçeceğini belirtti. Karahan, halkın tercihinin kendilerinden yana olmasını umut ettiklerini ve bu doğrultuda halka hizmet için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye sağladığı değişim ve dönüşümün Çayeli'ne de yansıyacağını belirten Karahan, bu sürecin insanların gözle görülebilir şekilde yaşayacakları bir değişimi beraberinde getireceğini söyledi.

Karahan, Büyük Birlik Partisi Çayeli İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve ilçe teşkilatının kendilerine destek vermesinin önemine de değindi. Özellikle köklü geçmişi olan Büyük Birlik Partisi'nin desteğinin kendileri için kıymetli olduğunu belirten Karahan, bu birlikteliğin Çayeli'nin geleceği için önemli olduğunu ifade etti.

Belediyecilik anlayışlarında şeffaflık ve hesap verebilirlik prensiplerine vurgu yapan Karahan, göreve gelmeleri halinde her yılın sonunda bir faaliyet raporu hazırlayarak halkla paylaşacaklarını ve taleplere duyarlı bir şekilde hareket edeceklerini söyledi.

Çayeli'nin altyapı ve sosyal yaşam alanlarında yapılacak çalışmalara da değinen Karahan, özellikle Çayeli Sahili'nde yapılacak projelerin önemine vurgu yaptı. Sahil alanında yapılacak olan projelerle birlikte Çayeli'nin cazibe merkezi haline geleceğini belirten Karahan, bölgenin gelişim potansiyelini en üst seviyede kullanacaklarını dile getirdi.

Karahan ayrıca, emeklilere yönelik desteklerin artırılacağını ve Çayeli'nin doğalgaz altyapısının daha iyi bir planlama ile geliştirileceğini ifade etti. Çayeli'nin geleceği için önemli projelerin hayata geçirileceğini belirten Karahan, halkın desteğiyle birlikte Çayeli'nin daha yaşanabilir bir şehir haline geleceğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

Vali Baydaş'ın Anneler Günü Mesajı

2

Erzurum Curling Salonu'nda Madalya ve Kupa Töreni Gerçekleştirildi

3

Sürücüler dikkat: Çayeli’de trafik akışı değişti

4

Bu kez çöp kutularını yaktılar

5

Trabzon Şehir Hastanesi İnşaatı İncelendi: Tamamlanma Sürecine Yaklaşılıyor