meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Başkan Adem Çelebi'den Kurban Bayramı Mesajı

Oltu Belediyesi'nden Kurban Bayramı Mesajı: Sevgi ve Hoşgörü Dolu Günler Dileği

Başkan Adem Çelebi

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğunu vurgulayan Başkan Çelebi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Mübarek Kurban Bayramı'nı bir kez daha hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu, barışın ve kardeşliğin güçlendiği günlerdir.

Kurban, manevi dünyamızda ayrı bir yere sahiptir; 'Allah'a yakın olmak için takdim edilen bir ibadet' olarak anlam bulur. Kestiğimiz kurbanlar, bizi Yüce Allah'a daha da yakınlaştırır.

Kurban Bayramı, Müslümanların birbirleriyle olan bağlarını güçlendirdikleri ve toplumun her kesiminin kaynaştığı önemli bir zaman dilimidir. Bu mübarek günlerde fakirlerimizi gözetmeli, ihtiyaçlarını gidermeliyiz.

Milli ve dini bayramlarımızı fırsat bilerek, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, barış ve sevgi dolu günler için çaba göstermeliyiz. Çünkü bu tür güzel günlerde kurulan birlik bağları, sağlam temeller üzerine inşa edilmiştir ve kolay kolay yıkılmaz.

Bu vesileyle, Kurban Bayramı'nın tüm milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Fındık Fiyatlarında Son Durum: 28 Haziran 2024 Güncellemesi

2

28 Haziran 2024 güncel altın kuru fiyatları

3

TOHM Sporcularından Altın ve Gümüş Madalya: Avrupa Şampiyonasında Gururumuz Oldular!

4

Trabzon'da Tarım Mücadelesi: Kahverengi Kokarca İle Mücadele Devam Ediyor

5

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı Düzenlendi