meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

BAŞKAN AYDIN SÖZÜNÜ TUTTU

31 Mart 2024 mahalle idareler genel seçimlerinde Şavşat Belediye başkanı seçilen durmuş Aydın vermiş olduğu sözleri tutmaya başladı.

KARADENİZ 16.06.2024 10:03:00 0
BAŞKAN AYDIN SÖZÜNÜ TUTTU

Belediye Çok uzun süredir adeta vatandaşın çilesi haline gelen Söğütlü Mahallesi ile Şavşat merkez arasında ki yol asfalt yapım çalışması başladı.

Belediye başkanı Durmuş Aydın’ın seçim vaatleri kitapçığı içerisinde bulunan Söğütlü mahallesi ile Şavşat ilçe merkezi arasındaki yolun asfalt damlama çalışması başlaması vatandaşlara bir bayram hücresi oldu.

Asfaltlama çalışmasının başlaması ile birlikte çalışmaların yapılmış olduğu yerde incelemelerde bulunan belediye başkanı durmuş Aydın basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada, “ bu daha başlangıç vermiş olduğumuz vaatlerin hepsini ve daha fazlasını yerine getireceğiz. Bunu Şavşat halkı ile birlikte, belediye çalışanlarımızla birlikte duyarlı gurbetçilerimizle birlikte yapacağız ve başaracağız” dedi.

Durmuş Aydın, “Bismillahirrahmanirrahim dedik bizim en ünlü vaadimiz en önemli hizmetimize bugün şu an itibarıyla başlıyoruz ve buradan sayın ilçe başkanıma, yönetim kurulu üyelerine, belediyedeki daire müdürlerime bütün çalışanlarımıza, yine dışardan şu an aramızda bulunan değerli misafirlerime teşekkür ediyorum. Basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz bu anı bizimle paylaşıyorsunuz. Seçim bitti, şimdi Şavşat‘a hizmet etme  sloganıyla yola çıktık bu hizmetlerin en başında da Şavşat‘ın girişi olan Söğütlü mahallesi adeta köy girişi gibiydi.  Söğütlü Mahallesi’nde başlayarak, hastanenin altındaki o stabilize yolları varıncaya kadar Armutlu Mahallesi’ne varıncaya kadar ciddi manada yollarda sıkıntı var. Çocuklarımız çamura batıyor, araçlarımızın tekerlekleri çukurlara düştüğü zaman hasar görüyor zarar görüyordu. Biz ilk iş olarak Şavşat‘ın her tarafının bütün cadde sokaklarının ihtiyacı olan cadde sokakların birinci sınıf asfalt yapılacağını vaat etmiştik. Bugün itibari ile de ekiplerimiz geldiler. Şu an 20 tane kamyon, yeterince iş makinası, asfaltı taşıyor ve asfalt dökülmeye başlandı. Hemen itfaiye binasının altında Şavşat‘ın kilit taşının bittiği yerden başlayarak aşağı doğru, Söğütlü Mahallesi’ne kadar asfaltlı döküm işi an itibarıyla başlamıştır. Söğütlü mahallesi tamamlandıktan sonra Hastanen yolu, Armutlu mahallesi yolu ve diğer bozuk yollarımızın yapımına devam edeceğiz. Söğütlü Mahallesi’nde yine belediye olarak kaldırımını ondan sonra ağaçlandırmasını ışıklandırmasını da önümüzdeki günlerde tamamlamayacağız. Bu çalışmalara bayramdan sonrada devam edeceğiz. Ben buradan tüm Şavşatlı hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum. Bu gibi çalışmalarda ve bütün projelerin yerine getirilmesinde bize adeta şemsiye olan bize destek olan Ankara’da genel müdürlüklerde ve bütün resmi dairelerde bize sahip çıkan Şavşat için bütün kapıları açan Artvin milletvekilimiz Sayın bakanımız Sayın Faruk Çelik Bey’e teşekkür ediyorum. Ayrıca Cumhurbaşkanı başdanışmanımız Sayın İsrafil Kışla Bey’e teşekkür ediyorum. İnşallah bütün vaatleri fazlasıyla yerine getireceğiz. Bu 5 senelik süre içerisinde Şavşat kazanacak hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Şavşat Belediye başkanı Durmuş Aydın yapmış olduğu açıklamanın son bölümünde ise, “Gurbetten Şavşat‘a dönüş yapanlar en azından yazın buraya gelen hemşirelerimize de vermiş olduğumuz sözü tutmuş oluyoruz. Her konuşmamda her açıklamam da tekrarladığım bir cümleyi bugün burada bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Yaşarken cenneti görmek isteyenleri Şavşat‘a davet ediyoruz” dedi.

Yapılan Asfaltlama çalışmalarında Ak Parti Şavşat ilçe başkanı Cemal Aydın ve beraberindekiler çalışmaları yakından takip ettiler.

Çalışmalar yapıldığı alanda basın mensuplarına bir açıklama yapan Ak Parti Şavşat ilçe başkanı Cemal Aydın, “ Ak Parti hizmet partisidir halkımız bizi takip etmeye devam etsin” dedi

Cemal Aydın, “Belediye meclis üyeleri arkadaşlar, yönetimde ki gençlik kolları kadın kolları başkanlarım çok kıymetli Bursa’dan gelen Mustafa abimize de bugün burada bizleri yalnız bırakmadıkları için herkese çok teşekkür ediyorum. Seçim döneminde vermiş olduğumuz sözleri Durmuş başkan öncülüğünde bir bir yerine getirmeye başladık. Ak Parti zaten hizmet Partisi vatandaşın ayağına inen teveccühü gösteren bir anlayışla yola çıkan bir parti bu süreçte de seçim döneminde de en büyük vaatlerimizden bir tanesi ki gerçekten Şavşat’ın ciddi sorunlarından bir tanesi de ulaşım sorunuydu. Karayolları Bölge Müdürlüğü öncülüğünde bu süreci inşallah bayram öncesi tamamlayacağız, hizmet etmeye devam edeceğiz. Şavşat halkı belediye başkanınızı izlemeye devam etsin diyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Şimdiden tüm Şavşat hakkının bayramını kutluyorum hayırlı bayramlar diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun çok teşekkür ederim” dedi.

Yapılan Asfaltlama çalışmaları ile ilgili ilçe altı ve şoför esnafı memnuniyetini dile getirerek belediye başkanı durmuş Aydın’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: BAŞKAN AYDIN SÖZÜNÜ TUTTU

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.3° / 18.9°

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret

Bakan Fidan bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, TBMM'de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş'ten Çay Üreticilerine Destek Çağrısı

CHP LİDERİ ÖZEL ÇAY ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR