Pazar Belediye Başkanı Esnafla Buluştu
Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, Kurban Bayramı öncesi ilçede kurulan pazaryerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Belediye Başkanı, CHP Pazar İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette esnafa hayırlı işler dileyip bayramlarını tebrik etti.
Esnafla İyi İlişkiler Kuruldu
Ziyaret sırasında hem vatandaşlarla sohbet eden hem de esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Çakır, Pazar esnafının karşılaştığı sorunları yerinde gözlemledi. Başkanın çözüm odaklı yaklaşımı ve samimi tutumu, esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı.
Dayanışma İçinde Çalışmalar Devam Edecek
Yaptığı açıklamada, “Esnafımızla dayanışma içinde, hep birlikte daha güzel bir Pazar için çalışmaya devam edeceğiz. Yerel üretimi, esnafımızı ve halkımızı desteklemek için sahada olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Başkan Çakır, halkın takdirini kazandı.
Samimi Tavırlar Memnuniyetle Karşılandı
Ziyaret sırasında çekilen fotoğraflarda Başkan Çakır’ın samimi ve güleryüzlü tavırları dikkat çekerken, vatandaşlarla kurduğu sıcak diyalog Pazar halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.