meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Başkan Genç, Köprübaşı İlçesi için Çözüm Odaklı Yaklaşımını Sürdürüyor

Başkan Genç: "Bu Makamlar Çözüm Üretme Makamlarıdır"

Başkan Genç, Köprübaşı İlçesi için Çözüm Odaklı Yaklaşımını Sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Köprübaşı ilçesinde yaptığı ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Başkan Genç, burada partililerle bir araya geldi ve Köprübaşı'nın sorunlarını çözmek için kararlı olduklarını vurguladı. Genç, "Bu makamlar ağlama makamları değil, çözüm üretme makamlarıdır" dedi.

Başkan Genç, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ve mahalle muhtarlarıyla da bir toplantı gerçekleştirdi. İlçenin karşı karşıya olduğu yol, su ve altyapı gibi sorunlarına değinen Genç, "Hal ve şart ne olursa olsun mazerete sığınmayacağız. Kaynak bir yerden kısılıyorsa, başka bir yerden arayıp kaynağı üreteceğiz" şeklinde konuştu.

Başkanlık seçimlerinde Köprübaşı'nın Trabzon'da 2. sırada yer almasının önemine de değinen Genç, "Cumhurbaşkanımızın yürüyüşü bu milletin yeniden ayağa kalkışının bir alametidir. Bu dönemde Trabzon ve Köprübaşı olarak güçlü destek vermemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Genç'in ilçeye verdiği değeri vurguladı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı