meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Başkan Koçal'dan YKS Öncesi Öğrencilere Destek Mesajı: "Başarıya Giden Yol Sabır ve Azimle Doludur"

YKS Öncesi Vakfıkebir Belediye Başkanından Öğrencilere Destek

Başkan Koçal

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan öğrencilere destek mesajı verdi. Başkan Koçal, öğrencilerin emeklerinin karşılığını almasını temenni ederek, başarıları için dua etti.

Başkan Koçal, yaptığı açıklamada, YKS'ye girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek şunları belirtti:

"Hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek olan tüm öğrencilerimizin emeklerinin karşılıklarını almalarını temenni ediyor, hayallerini gerçekleştirmek için adım attıkları bu yolculukta başarılar diliyorum. Başarıya giden yol sabır, azim ve kararlılıkla doludur. Rabbim, yollarını, bahtlarını açık eylesin, zihin açıklığı versin."

Öğrencilerin sınav öncesinde dikkatlerinin dağılmaması için de önemli bir çağrıda bulunan Başkan Koçal, şu ifadeleri kullandı:

"Değerli vatandaşlarımızdan sınava girecek olan öğrencilerimizin dikkatlerinin dağılmaması için sınavın yapılacağı eğitim kurumlarının bulunduğu bölgelerde sessiz olmalarını önemle rica ediyorum."

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal'ın öğrencilere destek ve başarı dilekleri, ilçe genelinde olumlu yankı buldu. Öğrenciler de sınav öncesinde aldıkları bu destek mesajından dolayı teşekkürlerini iletti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Arnautoviç kim, Arnavut mu, Müslüman mı, hangi takımda oynuyor?

2

İsmail Küçükkaya annesi kimdir, neden öldü, hasta mıydı?

3

İspanya Gürcistan (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz Kralbozguncu

4

30 Haziran 2024 Altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

5

Artvin Belediyesi Sinek İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor