meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Başkan Melik Yaşar, Çat İlçesi'nde Dev Projelerle Çehre Değiştiriyor

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, 2019 yılından bu yana görevde olduğu Çat İlçesi'nde gerçekleştirdiği kapsamlı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

GÜNCEL 22.11.2023 11:02:00 0
Başkan Melik Yaşar, Çat İlçesi

İstihdam, çevre düzenlemesi, eğitim, ticaret ve daha birçok alanda önemli projelere imza atan Başkan Yaşar, ilçenin gelecek yıllarını planlayarak hizmetlerine devam ediyor.

Başkan Melik Yaşar, yaptığı açıklamada, "Değişim ve dönüşümü başlattığımız ilçemizin gelecek yıllarını da planlayarak çalışmalarımızı ilk günkü aşk ile büyük bir kararlılıkla sürdürmekteyiz. Yapımı devam eden ve yakın zamanda hizmete açacağımız örnek projeler, farklı yatırımlar ve dikkat çekici hizmetlerimizle Çat’ın cazibesini ve yaşam konforunu artırıyoruz." dedi.

İlçenin marka değeri olması adına tanıtım faaliyetlerine ağırlık veren Başkan Yaşar, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra geleceğe dönük projelerle ilçenin çehresini tamamen değiştirmeye kararlı olduklarını belirtti. Bu kapsamda, ticaret merkezleri, park ve yeşil alan çalışmaları, Gençlik ve Yaşam Merkezi gibi dev projelerle Çat'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirme çabasında olduklarını ifade etti.

Yapılan hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirdiklerini vurgulayan Başkan Yaşar, halkın memnuniyeti ve teveccühü ile karşılaştıklarını belirtti. Özellikle ziyaret ettikleri yerlerde vatandaşların "Hayallerimizi gerçekleştirdin" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiklerini söyledi.

Çat Belediyesi'nin Sanayi ve Ticaret Sitesi içerisinde hayata geçirdiği projeler arasında bulunan Beton Santrali, Kilit Parke Taşı Fabrikası, Bims Üretim Fabrikası, Çat Tekstil, Mobilya Dekorasyon Atölyesi gibi birbirinden değerli eserlerin açılışına yaklaşıldığını belirten Başkan Yaşar, bu tesislerin ilçeye katma değer kazandıracağına dikkat çekti.

Beton santrali, Bims ve kilit parke taşı üretimi imalat tesisinin ilçeye kazandırdığı avantajlar arasında maliyet yükünü azaltmak ve yeni bir ek gelir kapısı oluşturmak olduğunu belirten Başkan, ayrıca belediyenin bünyesinde faaliyete geçirilen Mobilya Dekorasyon Atölyesi ile kendi ihtiyaçlarını üreterek belediyenin bütçesine katkı sağladıklarını, aynı zamanda iş istihdamında da önemli adımlar attıklarını ifade etti.

Çat Tekstil Fabrikası'nın ise ilçenin ekonomik kalkınması, istihdamın artması ve vatandaşların refah seviyelerinin yükselmesine katkı sağladığını belirten Başkan Yaşar, fabrikanın tam kapasite çalıştığında 400 vatandaşa istihdam sağlayacağını vurguladı.

Son olarak, Gençlik ve Yaşam Merkezi ile Sılakent Konutları projesinin ilçeye sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Yaşar, projenin içeriği hakkında bilgiler verdi ve ilçenin daha da güzelleşmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Başkan Yaşar, şu ana kadar gerçekleştirdikleri hizmetlerin, yapacakları projelerin teminatı olduğunu belirterek, ilçenin çehresini değiştirmek için başlattıkları hizmet ve yatırım seferberliğini el ele, omuz omuza sürdürmeye devam edeceklerini ve Çat'ın yarınlarını hep beraber inşa edeceklerini dile getirdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret