Başkan Osman Nuri Ekim’den Kavaklı Mahallesi Ziyareti
Osman Nuri Ekim, Kavaklı Mahallesi Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Yılmaz’ı ziyaret ederek, mahalle ve dernek çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Kavaklı Mahallesi Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Yılmaz’ı ziyaret ederek, mahalle ve dernek çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarette, Kavaklı Mahallesi’nin gelişimi ve derneğin yürüttüğü faaliyetler ele alındı. Başkan Ekim, mahalledeki birlik, dayanışma ve yardımlaşma kültürünü yaşatan tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, dernek çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Ekim, “Birlikte daha güzel bir Akçaabat için çalışmaya devam ediyoruz” ifadeleriyle ziyaretin önemini vurguladı.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Antakya’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Antakya’da Ev Yangını Paniği
Gaziantep’te Kaçak Define Kazısına Suçüstü
SOLOTÜRK Çanakkale Semalarında Nefes Kesti
Konya Büyükşehir Belediyesi Bayram İçin Tüm Önlemleri Aldı
Bünyamin Ağbal’dan Anadolu’nun İzlerini Taşıyan Sergi
Düzce’de Anlamlı Sergi: Geleneksel Sanatlar Değerlerle Buluştu
Ege İhracatta Gerilerken Muğla Yükselişini Sürdürdü
Sağlık-Sen’den Tıp Bayramı’nda Birlik ve Dayanışma Mesajı
AJet, Bayram ve Ara Tatil İçin 89 Ek Sefer Düzenliyor
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
Cuma
11.3 ° / 6.4 °

