meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Başkan Ramıs Uzun’dan Organize Sanayi Müjdesi: Beşikdüzü’ne Yeni İmkanlar

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramıs Uzun, Organize Sanayi Bölgesi’nin 3. Etap yatırımının 2024 planlarına alındığını duyurdu.

Başkan Ramıs Uzun’dan Organize Sanayi Müjdesi: Beşikdüzü’ne Yeni İmkanlar

Yapılan açıklamaya göre, bölgeye yapılacak olan 120 milyonluk kamulaştırma ve alt yapı yatırımıyla birlikte yeni imkanlar ve iş fırsatları oluşturulacak.

Başkan Uzun, yaptığı açıklamada, “Organize Sanayi Bölgemizin 3. Etap yatırımı 2024 yılı yatırım programına alındı. Bu önemli adımın ilçemize ve bölgemize olumlu etkileri olacak. Yatırım planları doğrultusunda çalışmalara hızla başladık. Yaklaşık 120 milyonluk kamulaştırma ve alt yapı yatırımıyla bölge, modern altyapıya kavuşacak” dedi.

Planlanan yatırımın 2025 yılında tamamlanması hedefleniyor ve yeni sanayicilerin hizmetine sunulacak. Bu gelişmeyle birlikte Beşikdüzü ve çevresindeki iş dünyasına büyük bir ivme kazandırılması bekleniyor.

Başkan Uzun, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Yeni organize sanayi alanının ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımın, bölge ekonomisine ve istihdama olumlu katkılar sağlamasını temenni ediyorum.”


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

2

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

3

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı

4

Adalar'da 43 akülü araç toplatıldı

5

Çaykur'dan çay fiyatlarına zam! Tiryaki çayı ve Rize Turist çayı ne kadar oldu?