Başkan Sekmen'in 10 Yıllık Hizmetleriyle Erzurum Gelişiyor

Doğu'nun gözdesi Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in liderliğinde gerçekleştirilen yatırımlarla bölgenin önde gelen kentlerinden biri haline geliyor.

GÜNCEL 16.10.2023 11:25:00 0
Başkan Sekmen

Başkan Sekmen'in 10 yıllık görev süresi boyunca hayata geçirdiği 700'den fazla proje, kentin hızla gelişmesine ve değişmesine öncülük ediyor.

Erzurum'da tarımdan eğitime, üretimden istihdama, spor alanından çevre korumaya kadar pek çok alanda büyük ilerlemeler kaydedildi. Başkan Mehmet Sekmen, "Hemşehrilerimizin mutlu, refah içinde ve her alanda gelişmiş bir şehirde yaşaması için gece gündüz çalışıyoruz" dedi. Cumhuriyetimizin kurucusu Erzurum'un dönüşümü, AK Parti'nin yatırımları sayesinde farklı bir çehre kazandı.

Erzurum'da gerçekleştirilen yatırımlar, kentin kalkınmasına önemli katkılar sağlıyor. Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi, Miting ve Gösteri Alanı, kentsel dönüşüm projeleri, Et ve Et Ürünleri Entegre Tesisleri, Atıksu Arıtma Tesisleri, Bilgi Evleri, Palandöken Dünya Kayak Merkezi, Doğu Anadolu Canlı Hayvan Borsası, Bilim Erzurum, Kültür Yolu gibi projeler, Erzurum'un gelişimini hızlandırıyor.

Başkan Sekmen, "Erzurum, ülkemizin en güçlü altyapısına sahip" dedi ve içme suyu, atık su arıtma, ulaşım ağları gibi altyapı projelerinin de büyük önem taşıdığını vurguladı. Kent merkezi ve ilçelerin altyapı çalışmaları, grup yolları ve bulvar yapımı, prestij caddelerin oluşturulması gibi projeler, diğer belediyelere ilham kaynağı oldu.

Prestij Caddesi Projesi, şehrin zarafetini ve turistik cazibesini artırdı. 2 binden fazla cephe sağlıklaştırma projesi ve ilçelerdeki prestij caddeleri, turizmin gelişmesine büyük katkı sağladı.

Eğitim ve turizmde de önemli başarılar elde edilen Erzurum, Palandöken Kayak Merkezi ve yüksek irtifa kampları gibi projelerle turizmde büyüdü. Ayrıca, enerji üretiminde de büyük adımlar atıldı. Güneş enerji santralleri ve evsel atıklardan elektrik enerjisi üreten sistemler, şehrin enerji ihtiyacını karşılamak için kullanılıyor.

Başkan Sekmen, Erzurum'un artık bir çekim merkezi haline geldiğini söyledi ve kentin nüfusunun artmaya başladığını vurguladı. Bu başarı, yerel hizmetlerin ve kalkınmaya odaklı yatırımların bir sonucu olarak ortaya çıktı.

Erzurum, Başkan Mehmet Sekmen'in liderliğinde hızla gelişen ve dönüşen bir şehir haline geliyor. Bu yatırımlar, Erzurum'un geleceğine ışık tutuyor ve bölge için bir örnek teşkil ediyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18.6° / 11.7°

Çay Üreticilerinin Geleceğe Yönelik Kaygıları Giderilmelidir

İl Başkanı Hikmet Ayar’dan 19 Mayıs Mesajı

Ocaklı: Derepazarı çay fabrikasını nerede yapacaksınız?

TÜİK Verileri, Bakan Yumaklı'yi Yalanlıyor

KARAL: AÇIKLANAN ÇAY ALIM FİYATI 205 BİN ÇAY ÜRETİCİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Çolak: Açıklanan Çay Fiyatı ile Vatandaşın Sofrasından 1 Ekmek Daha Eksilmiştir

HÜKÜMETİN ORTAĞI MHP AÇIKLANAN ÇAY FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ: ÇAY OYUNCAK DEĞİL YANLIŞ DÜZELTİLSİN

RİZELİ MAĞDUR EDİLMİŞTİR. ÇAY FİYATI ERİMEYE DEVAM EDİYOR

Deniz'den Çay Fiyatına Sert Tepki: İstifaya Davet Etti!

Hasan Karal Açıklanan Çay Fiyatına böyle tepki gösterdi

AÇIKLANAN YAŞ ÇAY FŞYATINI KABUL ETMİYORUZ

Memleket Partisi Rize İl Başkanından açıklan çay taban fiyata tepki

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!