meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Başkan Tanfer, "100'ncü Yılın Onurlu Gururunu Yaşıyoruz"

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Tanfer,

Başkan Tanfer, Cumhuriyet'in kuruluşunun büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz" sözünü hatırlattı.

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, mesajında 29 Ekim 1923 tarihinde "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefiyle yola çıktığını belirtti. Tanfer, Türkiye Cumhuriyeti'nin insan hakları, çoğulculuk, adalet, özgürlükler ve demokrasi gibi değerlere dayalı olduğunu vurgulayarak, 100'üncü yıl dönümünü millet olarak büyük bir mutluluk ve gurur içinde kutladıklarını ifade etti.

Tek bayrak, tek millet, tek vatan, ve tek devlet ilkesiyle kurulan Cumhuriyet'in Türk milletinin varlığını sonsuza dek sürdüreceğini belirten Başkan Tanfer, Cumhuriyet'in eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık ilkeleri doğrultusunda ilerlemesi gerektiğini vurguladı. Milli birlik ve beraberliğin korunması ve milli değerlerin yarınlara taşınması gerektiğinin altını çizen Tanfer, Cumhuriyet'in ışığının Türkiye'yi aydınlatmaya devam edeceğini söyledi.

Hüseyin Tanfer, mesajının sonunda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet'i bize miras bırakan tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını ifade ederek, Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya devam eden Türk milleti, Cumhuriyet'in temel değerlerine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi