meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt Belediyesi Kar Küreme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Bayburt'ta yoğun kar yağışının ardından Bayburt Belediyesi ekipleri, kar küreme ve yol temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bayburt Belediyesi Kar Küreme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Kar yağışının ilk anından itibaren teyakkuza geçen ekipler, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Ekipler, Yeni Cami ve Ulu Cami bahçeleri ile Yıldız Garajında da kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri, mahallelerde bulunan merdivenlerde de kar küreme çalışmaları yapıyor. Bu sayede vatandaşların ulaşımlarını güvenli bir şekilde gerçekleştirmeleri sağlanıyor.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ekiplerin aralıksız çalıştığını söyledi. Pekmezci, "Kar yağışının ilk anından itibaren tüm ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz ayrıca mahallelerde bulunan merdivenlerde de kar küreme çalışmaları yapıyor. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını güvenli bir şekilde gerçekleştirmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz." dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi