meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt Belediyesi, Şehir Genelinde Temizlik ve Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor

Bayburt Belediyesi, Şehir Genelinde Temizlik ve Bakım Çalışmalarını Kararlılıkla Sürdürüyor

Bayburt Belediyesi, Şehir Genelinde Temizlik ve Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor

Bayburt Belediyesi, kent genelindeki temizlik ve bakım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda genel temizlik çalışmalarını titizlikle yürütürken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise parklarda ot biçme ve bakım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Özellikle vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda düzen ve temizlik sağlanması için özveriyle çalışan ekipler, şehrin estetik görünümünü korumak adına gece gündüz demeden görevlerini yerine getiriyorlar.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise şehrin önemli arterlerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi'nde deforme olan noktalarda onarım çalışmalarına hız verdi. Özellikle kıptaş olan kısımda yapılan onarımlarla cadde yeniden vatandaşların hizmetine sunulacak.

Bayburt Belediye Başkanı, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, "Şehrimizin temizliği ve düzeni bizim önceliğimiz. Ekiplerimiz, her zaman olduğu gibi titizlikle çalışarak, vatandaşlarımızın daha yaşanabilir bir şehirde olmaları için gayret gösteriyorlar. Halkımızın memnuniyeti bizim için en önemli motivasyon kaynağı" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Fındık Fiyatlarında Hareketlilik: Üreticiler Umutlu

2

Gram ve çeyrek altın kaç TL oldu? Altın fiyatları ne kadar? (1 Temmuz 2024)

3

Çayelispor’ da Flaş Ayrılık

4

Türk Heyeti, Bükreş'te AGİTPA Genel Kurulu'nda Aktif Rol Alıyor

5

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor