meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt Belediyesi'nden Öğrencilere Yönelik İkametgah Kampanyası

Bayburt Belediyesi, ikametgahı Bayburt'ta olmayan Bayburt Üniversitesi öğrencilerine yönelik ikametgah kampanyası başlattı.

Bayburt Belediyesi

Kampanya kapsamında, ikametini Bayburt'a aldığına dair ikametgah belgesi, öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile Belediyemiz Özel Kalem Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne müracaat eden her öğrenciye hediye çeki verilecek. İkametgahları zaten Bayburt'ta olan KYK yurtlarında kalan öğrenciler ise kampanyadan yararlanamayacak.

Son başvuru tarihi 29 Aralık 2023 olan kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, "Hem ailelerinden uzakta şehrimizde üniversite öğrenimi gören öğrencilerimize hem de şehrimizin nüfusuna katkıda bulunmak amacıyla 29 Aralık 2023 tarihine kadar sürecek bir ikametgah kampanyası başlattık. Evlerde ve özel yurtlar ile apartlarda kalan öğrencilerimizi dâhil ettiğimiz kampanya kapsamında ikametgahın Bayburt'ta olduğunu gösterir belge, öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte belediyemize müracaat eden öğrencilerimize hediye çeki vereceğiz. İnşallah şehrimiz ve öğrencilerimiz adına güzel bir çalışma olacak." dedi.

Kampanya kapsamında verilecek hediye çeklerinin 100 TL değerinde olduğu öğrenildi.


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu

2

Online Oyun Sitelerinin Çevre Dostu Uygulamaları

3

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

4

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

5

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!