meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt Garnizon Komutanı Zekeriya Tosun'a Veda Yemeği Düzenlendi

İzmir'in Menemen ilçesine atanan Bayburt Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun için Bayburt Valiliği tarafından duygusal bir veda yemeği düzenlendi.

Bayburt Garnizon Komutanı Zekeriya Tosun

Veda yemeğine, Bayburt Valiliği, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri yoğun katılım gösterdi.

Vali Cüneyt Epcim, yaptığı konuşmada Albay Zekeriya Tosun'un Bayburtlularla bütünleşerek toplumla uyumlu bir çalışma yürüttüğünü vurguladı. Tosun'un görev süresi boyunca tüm kesimlerle iç içe olduğunu ve Bayburt'a değerli hizmetlerde bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Bayburt'taki askeri kışla yapım sürecinde Albay Tosun ile yoğun mesai harcanarak başarılı bir çalışmaya imza atıldığını ifade etti.

Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun ise duygusal bir konuşma yaparak, Bayburt'ta geçirdiği güzel hatıraları kalbinde ve ruhunda saklayacağını söyledi. Kendisine yapılan desteklerden dolayı teşekkür eden Tosun, Vali Epcim, Başkan Pekmezci ve diğer il müdürlerinin askeri kışla yapımına büyük katkı sağladığını vurguladı.

Veda yemeğinin sonunda Vali Epcim, Albay Tosun'a hizmetleri anısına özel bir hediye takdim etti.

Albay Zekeriya Tosun, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni temsil etmenin gururunu ve şerefini her zaman yaşadığını belirterek yeni görevinde başarılar diledi.

Bayburt halkı, sevilen Garnizon Komutanlarından ayrılmış olmanın hüznünü yaşarken, İzmir'in Menemen ilçesine atanan Albay Tosun'a yeni görevinde başarılar diliyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi