meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt İl Müftülüğü, Tecrübe Paylaşımı Toplantısıyla Başarıya Ulaşan Projeleri Tanıttı

Bayburt İl Müftülüğü, cami hizmetlerinde başarıya ulaşan projeleri tanıtmak ve bu projelerin yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla bir tecrübe paylaşımı toplantısı düzenledi.

Bayburt İl Müftülüğü, Tecrübe Paylaşımı Toplantısıyla Başarıya Ulaşan Projeleri Tanıttı

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonuyla gerçekleşen toplantıda, öne çıkan örnek projelerin sunumu yapılarak bilgi ve tecrübe paylaşımı gerçekleştirildi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlarken, İl Müftüsü Abdurrahman Şahin'in açılış konuşmasıyla devam etti. Diyanet İşleri Uzmanı Fatih Yıldız'ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, Antalya Muratpaşa Konuksever Camii İmam Hatibi Yunus Emre Tatlı, 'Cami Merkezli Hayat' ve 'Zorlu Hayatlara Dokunuş' adlı projelerini başarıyla tanıttı.

Amasya Suluova Akşemettin Camii Müezzin Kayyumu Kerim Köse ise sahabelerin hayatlarını öğretmeyi amaçlayan 'Gökteki Yıldızları Okuyorum' projesini katılımcılara sundu.

Toplantının sonunda, İl Müftüsü Abdurrahman Şahin konuşmacılara teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.

Bu önemli etkinlik, cami hizmetlerinde başarıya ulaşan projelerin paylaşılması ve bu başarıların diğer illerde de uygulanabilirliğinin tartışılmasına olanak tanıdı. İl Müftülüğü, gelecekte benzer toplantıları düzenleyerek başarılı projelerin yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

2

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

3

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

4

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı

5

Adalar'da 43 akülü araç toplatıldı