meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bayburt, Şehitlerini Unutmadı: 106. Yıl Dönümünde Coşkuyla Anıldı

Bayburt, tarihinin en önemli mücadelelerinden biri olan Kop Dağları'nda verilen kahramanca mücadelenin 106. yıl dönümünde, şehitlerini unutmadı.

Bayburt, Şehitlerini Unutmadı: 106. Yıl Dönümünde Coşkuyla Anıldı

Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Şehitlere Saygı Yürüyüşü, şehitleri anma ve onlara olan minneti ifade etme adına büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Saat 13.30'da başlayan yürüyüş öncesinde, Bayburt halkına Belediye tarafından Türk bayrakları, ay yıldız motifli kırmızı atkılar ve bereler dağıtıldı. Katılımcılar, dev Türk bayraklarını omuzlarında taşıyarak yaklaşık 2 kilometrelik güzergah boyunca ilerlediler. Yürüyüş, şehitliğe ulaşılmasıyla birlikte, şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Törende konuşan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 106 yıl önce Kop Dağları'nda verilen mücadelenin ruhunu hissetmek adına düzenlenen etkinlikle şehitleri anmak üzere toplandıklarını belirtti. Mareşal Fevzi Çakmak'ın "Kazanılmış ikinci Plevne Destanı" olarak nitelendirdiği mücadeleyi hatırlatan Pekmezci, şehitlerin aziz hatıralarını ihtiramla yâd ettiklerini vurguladı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi