Bayburt Üniversitesi ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni Aldı!

Bayburt Üniversitesi, ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni Aldı

Bayburt Üniversitesi ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi

Bayburt, 24 Nisan 2024 - Bayburt Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandı. Törene Belediye Başkanı Sayın Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, akademisyenler ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Başkan Memiş, Bayburt Üniversitesi'nin bu önemli başarıdan dolayı Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve emeği geçen tüm personelleri tebrik etti. Memiş, şunları söyledi: "Bayburt Üniversitesi'nin ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni alması, şehrimiz ve üniversitemiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu belge, üniversitemizin eğitim ve araştırma faaliyetlerinde ne kadar titiz ve kaliteli bir şekilde çalıştığının göstergesidir."

Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen ise yaptığı konuşmada, ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'nin alınmasının üniversite için önemli bir kilometre taşı olduğunu ifade etti. Türkmen, "Bu belgeyi almamızda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bu belge, üniversitemizin uluslararası alanda da tanınmasını ve saygınlığını artıracaktır." dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Zeqiri, Sarı Kart Cezası Yüzünden Hatayspor Maçında Oynamayacak

2

ÖZEL GENÇLER MUTFAĞA GİRDİ,EN ÖZEL PİZZAYI PİŞİRDİ

3

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal: "Vakfıkebirlilerin Parasını Hizmet İçin Kullanacağız"

4

Gençlik Haftası'nda Masa Tenisi Heyecanı Artvin'de Yaşandı

5

Erzurum'da Kitap Tutkunları Recep Tayyip Erdoğan Fuar ve Kongre Merkezi'nde Buluştu